onsdag 3. juni 2015

Ikea sminkbord

Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord! Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil. Sjekk utvalget vårt på IKEA.


Ett sminkbord kan vara till stor hjälp för att få till de där sista detaljerna. Här ryms ditt smink och dina smycken samtidigt som du får en spegel så att du ser vad du gör.

Våra toalettbord finns i olika stilar och uttyck så de kan macha din stil på bästa stätt. IKEA - BRIMNES, Sminkebor hvit, Integrert speil med skjult oppbevaringsplass som hjelper deg med å organisere f. Uttrekksstopp hindrer at. IKEA - MALM, Toalettbor vit, Det finns gott om plats för smink och smycken i den breda filtklädda lådan. Du behöver inte oroa dig för fula fläckar eftersom.


Idag så visar jag er hur mitt sminkbord ser ut och lite vad jag har i det. Hoppas ni tycker om videon:)#128132; Tack för att du kollade!

Säljer ett sminkbord från Serien MALM( ikea )i fint skick! Bordet har en lång utdragsbar låda med tillhörande fack inuti, prefekt för förvaring! IKEA - HEMNES, Toalettbord med spegel, vit, Det finns gott om plats för smink och smycken i de två små lådorna och den stora dolda lådan under toalettbordet. Vilket sminkbord behöver du? För att veta vilket sminkbord eller toalettbord du behöver ska du börja plocka fram allt ditt smink och dina parfymflaskor.


De sminkbord som passar dig bör få plats med alla dina sminksaker såsom sminkborstar, hårborstar, mascaror som läppstift så att du inte behöver ha sakerna på flera platser. Annons oikea sminkbord på Citiboard. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp. Utforska isabellesaaf2s anslagstavla Sminkbord på Pinterest.


Visa fler idéer om Sminkbord , Inredning och Hem inredning. Utforska lmaritabengtssos anslagstavla Sminkbord på Pinterest. Här hittar du inspirerande bilder på sminkbord uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder.


Detta sminkbord blir ett perfekt tillägg i ditt sovrum eller omklädningsrum tack vare sin eleganta design och sin stilrena vita finish. Det här bordet är tillverkat i MDF och har en spegel.

Det har en vänsterpanel som kan lyftas för att avslöja en spegel och rymliga förvaringsutrymmen för smycken. Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt. När du får hem ditt sminkbord kommer du att märka att det är mycket lätt att montera. Snabba leveranser Fri frakt.


Allt du behöver göra är att följa instruktionerna, sedan står bordet snart klart. Du kan alltså tryggt investera i ett sminkbord online. Nästa sak du bör tänka på när du ska köpa sminkbord är vad du har för behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg