mandag 29. juni 2015

A4 ramme

Med en ramme beskytter du diplomer og vitnemål mot smuss og skader. Bla deg nedover og finn den rette rammen for deg i vårt sortiment! Disse rammene er perfekte for deg som for eksempel vil ramme inn et diplom. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum.


Samme størrelsen som et vanlig A-ark. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. En ramme som rommer opp til tegninger i Aformat.


A4 ramme

Davinci rammen er både genial og fin å se på. Super både for å vise tegninger og for å oppbevare alle tegningene som barna stolt kommer hjem med. Rammen kan enkelt fylles på uten å plukkes ned. Og med sitt unike feste kan rammen enkelst justeres fra liggende til stående display.


Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde. Handpicked Stilren gjennomsiktig ramme fra Moebe.


A4 ramme

Fin til for eksempel å ramme inn plakater, eller hvorfor ikke. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Durable DURAFRAME ramme , A, magnet, rød hos staples.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


A4 ramme

Den er tilpasset Aark. Stilig svart metallramme som passer til A-plakater. Denne matte aluminiumsrammen har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs. Rammen er utstyrt med to metallhengere slik at brettet lett kan henges på veggen horisontalt eller vertikalt. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Ramme med glass, av tre, for stående eller hengende bruk. Kontroller nøye slik at rammen du kjøper fungerer der du har tenkt å ha den.


A4 ramme

Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Vips, så har du en helt personlig bildevegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg