torsdag 25. juni 2015

Sengehimmel grå

Sengehimmel grå

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet. Massevis av sengehimler på Jollyroom Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler. Du finner også andre Soverom produkter fra FORM Living hos Lekmer.


Produktet er midlertidig utsolgt. Sengehimmel - Jabadabado ( Grå ) 59-Legg i handlekurv. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det. Den føles elegant, og ser vakker ut - og rammer inn en seng eller en lekekrok til barna. Håndlaget sengehimmel i rund modell med stoff i vasket bomull og toppring av metall.


Sengehimmel grå

Stoffet er avtagbart og vaskbart. Løkke øverst for oppheng. Obs: Dette er ingen leke. Hold små barn under oppsikt.


En vakker, tynn sengehimmel fra Jollein som kommer til å gi en koselig stemning på barnerommet. Den perfekte innredningsdetalj! Stativ er ikke inkludert. Lag et morsomt og hyggelig sengemiljø ved å henge himmelen over sengen, eller hva med å plassere den over en lenestol i stuen? Kjempefint og variert utvalg av bedårende dåpsgaver til den nye babyen.


Skab en herlig atmosfære på børneværelset med sengehimler. Et børneværelse er det ste hvor børnene både skal. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Denne nydelige sengehimmelen setter et eventyrlig preg på barnerommet.


Under denne skapes magiske øyeblikk, eller fine drømmer. Passer perfekt over barnesengen. Vidde nederst 8cm. Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Sengehimler gir et lunt preg til soveplassen, samtidig som de er utrolig dekorative på barnerommet.


Grå lang sengehimmel fra Sebra som henges i taket. Over sprinkelsengen vil den skape et lunt og godt sovested for den lille. Den har en metalbøjle i toppen, og derfra en hempe som som gjør det enkelt å henge den opp samtidig som det. Koselig sengehimmel i hvit som er en perfekt innredningsdetalj i barnerommet.


Festes enkelt med en krok i taket. Spinkie Baby sin eventyrlige sengehimmel setter et magisk preg på barnerommet. Skap magiske øyeblikk under denne drømmende sengehimmelen. Laget med kjærlighet og. Denne fine sengehimmelen fra Sebra gir barnerommet en herlig følelse.


Sengehimmel grå

Heng den i en kosekrok eller over en stressless og skap den perfekte plassen for hygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg