tirsdag 2. juni 2015

Hvordan male med akrylmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Kjapt og lekende lett å booke med. Male med akrylmaling ! Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært.


Hvordan male med akrylmaling

Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Hvordan male med oljemaling på lerret. Da akrylmaling er vannbasert og kan tynnes med vann må man ved bruk av oljemaling benytte diverse malemiddel. Du velger selv om du vil bruke akrylmaling ,oljemaling eller begge deler.


Vi legger vekt på billedkomposisjon, form og farger. Du lærer å beherske det figurative maleriet steg for steg. Med enkle former før vi går over i mer kompliserte motiver. Lær hvordan du tar med dybde, billedkomposisjon, form og farger i arbeidet.


Hvordan male med akrylmaling

Se hvordan et abstrakt maleri bliver til. Sommer, høst, vinter eller vår, er det alltid en ny ferie for å feire, og du vil være i stand til å sette ditt bord med stilig eller trendy servise uten egentlig å bryte budsjettet. Akryl gesso beskytter lerret, strammer den opp litt og gir en hvit overflate for maling. Du kan også male med annet enn pensler – for eksempel svamper, skumpensler eller vanlig tørkerull. Det kan gi flotte effekter og strukturer å male med disse materialer.


Vil du lære mer om å male med akvarell, kan du stikke innom vår teknikkskole, hvor alle de forskjellige materialer og teknikker er samlet på ét sted. Akrylmaling har nesten ingen av de negative sidene som oljemaling har. Den gulner ikke, den tørker fort, den sprekker ikke og nesten alle farger kan blandes med hverandre og males over hverandre.


Tenk først på hvilke farger du har rundt deg og hvordan det vil. Man kan male så tykt man vil. En god start er å male heile lerretet kvitt. Teknikker i akrylmaling til at male en baggrund med dybde.


Er et kursus i akrylmaling , som du kan tage hjemme hos dig selv, når du har tid og mulighed for det. I dette online kursus , kan du lære teknikker i akrylmaling i, hvordan du nemt laver en god baggrund med dybde. I stedet for å investere i spesielle stoff maling, kan du bruke akryl maling du allerede eier hvis du endrer dem.


Hvordan male med akrylmaling

Ette å ha forsøkt den vannbaserte var det nesten en nytelse å male med oljebasert igjen, til tross for lukten. Men som de andre sier her også, det går fort over. Har ellers gjort meg gode erfaringer med linoljemaling.


Man må bare venne seg til å stryke den veldig tynt og stryke den godt ut med forholdsvis stiv pensel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg