tirsdag 23. juni 2015

Drygolin extreme

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Drygolin extreme

Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. DRYGOLIN Nordic Extreme. Det gir et varig vakkert hus. Vår suverent beste noensinne - holder lengst!


Extreme -teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Får ikke tak i mer Extreme (den helt hvite) her i Bergensområdet lenger. Kan jeg bruke vanlig Drygolin , eller er det forskjell på disse to.


Drygolin extreme

Vet at en ikke bør blande ulike typer, men hva gjør jeg? Vi har alle lært at dersom det regner vannrett og blåser så kraftig at selv traktoren kommer veltende nedover åkeren, da er det Drygolin Extrem som gjelder. Nå er kravene skjerpet ytterligere.


Nå skal utendørsmalingen kunne tåle påkjenninger i vær som får selv kuer til å fly gjennom luften! Nesodden er ikke spesielt værhardt ; men jeg malte med Drygolin Extrem oljemaling sist sommer, etter mange år med oljedekkbeis. Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder. Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg.


Drygolin extreme

Underlag Behandling Utgitt dato:11. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. I Jotuns digitale fargekart får du utfyllende fargeinformasjon og tips til fargekombinasjoner for hele huset, også grunnmur og terrasse. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljemaling (liter).


Malingen er selvrensende. Les tester og omtaler før du kjøper. Veggen med Butinox Futura ser ut til å holde bedre enn andre dekkbeiser jeg har brukt tidligere år.


Drygolin extreme

Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Treverket skal beskyttes mot skadelige UV-stråler fra stekende sommersol, luftforurensning, tåle kulde og snø, og stå imot stiv kuling og piskende regn. Drygolin Nordic Extreme gir en særdeles robust og værbestandig overflate. Her ser du hvordan malingen er testet for farge- og glansholdbarhet.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Fra 64- Velg butikk for å se prisen i. Spørsmål 3: Kan jeg male med Drygolin Ultimat når det er minusgrader ute?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg