tirsdag 30. juni 2015

Digital fotoramme test 2015

WiFi-tilkoblet, digital fotoramme med pekeskjerm og praktisk grensesnitt for bildevisning. Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. Velg mellom klassisk-, eller digital fotoramme på NetOnNet. Bilde- og Fotorammer i forskjellige Design.


Gode Priser og Lynrask Levering! Om den bare skal stå i hyllen og fylles på med bilder fra tid til annen, kan du sikkert klare deg med en enklere modell.

Med en digital fotoramme trenger du ikke lenger å måtte velge bort noen av favorittbildene dine, fordi de ikke får plass på veggen. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB. Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst. De siste årene har salget av digitale fotorammer eksplodert.


Det som tidligere var dyrt og ofte ikke spesielt imponerende, er i dag blitt et rimelig og avansert alternativ til papirutskrifter av bildene dine. Med en fotoramme slipper du også å hente frem pc-en for å vise bilder til besøkende. Mange digitale fotorammer kan også kobles opp mot det trådløse nettverket hjemme.


Test av digitale fotorammer Fotorammer er et stadig mer misvisende navn. Nix Advance er en enkel, uten frills digital fotoramme som gjør akkurat hva det står ut for å gjøre.

Det har ikke den beste skjermen eller de mest komplekse funksjonene, men hvis du vil ha en enkel ramme for dine digitale bilder som er døde, er de enkle å sette opp. To get better digital photo frame insights, we spoke with an employee at a local camera and printing service. Det er et veldig solid valg. We also contacted Beatrice Bisais, Social Media Manager of Nixplay, to ask questions about their products. We spent over hours researching digital photo frames and had four people test the devices.


Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen. Ekstra stor og høyoppløst skjerm. Test af Frameo digital fotoramme Baby Børn Elektronik Voksne Vores tre testere Melike, Nadja og Maria har sammen med deres familier testet den digitale billedramme fra Frameo. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. DLP ( Digital Light Processing) - Passer til film.


DLP-teknikken belyser et refleksivt chip som inneholder et tusentalls små mikrospeil, en for hver piksel. Speilene kan vinkles for å reflektere varierende mengde lys. Lyset farges siden via et roterende hjul, med tre fargefelter (foruten de aller dyreste DLP-projektorene).


Rammen er lys og fin, men ser ut til kanskje å gjøre bildene bittelitt blasse. Vi fikk en fra Transcend. Strømkabelen er også av en tykk, svart, stiv utgave som litt lett hopper ut. Best i test blir Leica Q (Typ 116).


Vinneren pustes imidlertid tett i nakken av de neste på listen.

Andreplassen går til Fujifilm FinePix X100T, som får gode skussmål og er mye billigere enn testvinneren. En test utført av TVHelsekontrollen viser at vektenes fettprosentmålinger som regel er svært unøyaktige. Resultatene i denne testen viser det samme, men Tanita BC-545N peker seg ut som den badevekten som er klart nærmest sannheten ved analyse av fettprosent. Digital FOTOs adventskalender: Her er din første juleutfordring Julen er over oss. Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg