onsdag 17. juni 2015

Gjøco utemaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Tidligere beiset og malt treverk børstes rent for løs beis og trefibre med stålbørste. Underlaget må være rent og tørt før malingen påføres. Får på langt nær samme gløden på terrassen ved bruk av gjøco.


Utseende etter en halv sesong er også labert. Gjøco sin terrasseolje er SKVIP! Kan ikke tenke meg at beisen holder bedre kvalitet. Måtte gjøre alt to ganger fordi den ikke dekket godt nok.


Lady dekket helt perfekt på ett strøk. Dette var med relativt lys farge fra før og lys farge som ble påført så gjennomskinningen var ikke stor. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar akryl. Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet.


Vi blander alle farger og alle typer maling, både til innendørs og utendørs bruk. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Våren har meldt sin ankomst, og det er på tide å gjøre huset klart for utesesongen.


Her er alt du trenger å vite for å bli en ekspert på utendørsmaling! Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.


Der du kjøper utemaling finnes en lang rekke ulike produkter som kan brukes på trefasader - selvsagt i ulike prisklasser. Hvilken du bør velge avhenger, som tidligere nevnt, både av hvorfor du maler og hvilket resultat du ønsker, ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør, ifi. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. En høy gardintrapp er et godt hjelpemiddel når du skal male høyt opp på veggen.


Utemaling gjøco hg extra base hvit 9l I perioden 7. Der står du stødigere enn på stige, og du får bedre rekkevidde. Husk å maskere overganger med teip. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.


Folksam er navnet på et forsikringsselskap som tilsvarer Gjensidige i Norge. Malermester Ole Andreas Klaveness som er oppvokst i Holmenkollen i Oslo, hoppet av revisorstudiet i sin ungdom og begynte i malerlære som 25-åring. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


Gjøco utemaling

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg