onsdag 10. juni 2015

Veggplater soverom

Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene.


Veggplater til kjøkkenet. Tips og inspirasjon til veggplater i alle fasonger.

Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp.


Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du. Fikk nytt soverom med. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.

Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling.


Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen. I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Du kan velge mellom ferdigmalte eller ubehandlede veggplater. De ferdigmalte veggplatene fra Deco Panel er malt med miljøvennlig og vannbasert interiørmaling.


Alle våre ferdigmalte veggplater er malt i tidsriktige og tidløse farger. En klar fordel med ferdigmalte veggplater , er at du slipper malingslukt i huset. Sov godt med blått soveorm 29. Mange vil ha det blått på soverommet. Velger du Arbor Panel ubehandlede veggplater i MDF, kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg.


Matte tomatrøde vegger med perlestaff eller blanke sjøgrønne vegger med V-fas. Mulighetene er uendelige, men resultatet blir det samme: Lekre vegger med tidløs design, som gir den ekte panelfølelsen og skaper helt nye rom du vil trives i. Det å pusse opp et soverom kan gjøre mye for boligen i sin helhet. Det er mange som bestemmer seg for et slikt prosjekt, men som synes jobben blir for stor.


Hvis du aldri før har pusset opp eller forandret et rom hjemme, burde du definitivt finne noen som har dette som fagfelt.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Effektiv produksjon og store volum sikrer ikke bare en stabil leveringssituasjon, men også rom for fleksibilitet og utvikling av morgendagens veggplater. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Det er lite som er enklere enn å legge nye veggplater.


Dersom du alltid har drømt om et flislagt bad eller fliser over kjøkkenbenken, da kan veggplater med flisemønster være en god idè. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Dette nettstedet benytter cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg