torsdag 11. juni 2015

Vertiplants potte

VertiPlants er en veggpotte som kan henge alene eller flere kan settes sammen. Ved å velge blomstene eller plantene du selv liker gir du veggen din sitt helt unike uttrykk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vertiplants veggpotte grå 49-Kjøp. Med ditt valg av planter kan du gi veggen din sitt egen unike uttrykk. Pottene er produsert i Danmark. De er perfekte til tidens hotteste tren hængende haver, og gør det muligt at pynte op, give liv og spare plads på samme tid. Bruk den som en veggpotte for lekkert dekor, som vegghengt oppbevaring til nøkler eler andre småting, eller sett den sammen som et modulsystem med tilhørende lamper og speil.


Fremstilt i plast (PP) og har en. En meget lekker blomsterpotte på stativ med en sort finish. Stativet er i metall, men potten er i plast – forskjellen vises ikke. Du kan fint mikse sammen forskjellige farger, her er det bare til å bruke fantasien.


Vertiplants potte

Kan brukes både inn og ute. Du finner et stort utvalg av kunstige blomster her hos oss, både i butikk og nettbutikk. Oohh pottene er laget av resirkulert materiale. WOUD Pidestall blomsterpotte stor. Lene Bjerre Rosabelle blomsterkrukke.


Ha en alene, eller sett flere sammen. Det er kun fantasien som avgjør hva disse kan brukes til! Produseres i Danmark. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Den gjør det mulig å etablere en grønn vegg eller henge en enkel plante på veggen på en lett og dekorativ måte.


Vertiplants potte

Kan også brukes til oppbevaring av nøkler og lommebøker i ganger og som oppbevaring på bad. Få dansk design rett hjem 1 tollfritt. Stor utvalg og over 5. Fri frakt over 8kr.


Specs: Innendørs, Utendørs, Gul, Grønn,. Ta kontakt med oss for gratis interiørveiledning hjemme hos deg ved kjøp av møbler hos oss. Find den bedste urtepotteskjuler fra de største brands.


Vertiplants potte

Gå på opdagelse i det store udvalg af smukke design urtepotter. Bliv fristet af de ikoniske urtepotter i bedste kvalitet fra bl. Sjekk priser på vertiplants potte.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vertiplants potte billig i nettbutikkene. Blomsterpotter vegg ute.


Plasser din solavskjerming i den etterlengtede kveldssolen og nyt den tropiske varmen i din loungesofa under et lintak eller et solseil. Hos Interiøret finner du det beste fra de beste interiørmerker. Den halvsirkelformede balkongparasollen kan settes inn mot en vegg. Pa den maten gir parasollen skygge pa balkongen uten a ta opp unodig plass.


Klikk pa bildene for mer informasjon om produktene i rommene. Interiør butikk og nettbutikk – forhandler av førende brands innen interiør, møbler og belysning. Nettbutikken er levert av Shop123.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg