torsdag 4. juni 2015

Lampehuset

Lampehuset

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Mye forandrer seg med riktig belysning! Lamper er i dag blitt like mye et spørsmål om stil og interiør, som behovet for lys.


Det kjøpes mye belysning i Norge og det skyldes at belysning er med på å gjøre hjemmet mer personlig og hyggelig! For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Fast medlemtilbud: bonus på alle produkter. Gjelder hele butikken - også kampanjer og tilbudsvarer.


Pendellampen – rommets midtpunkt. Den sørger for koselig og innbydende stemning i rommet. Vi snakker altså om pendellampen. Siden lampen fungerer som blikkfang midt i rommet, er den med på å fremheve innredningsstilen.


Du får ikke bare festlig, men også en smart julebelysning, for lyslenkene er ikke bare fine, de er til og med trådløse. Via smarttelefonen kan lyslenkene styres med en app og slik kan du skape de flotteste lysscener på juletreet. Vi kan også tilby leveringsavtaler på lyskilder til næringslivet. Lys-Huset vektlegger kunnskap og god service. Kunnskap har vi tilegnet oss gjennom års drift og tett samarbeid med våre leverandører.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Sjekk vårt utvalg av led lyskasser her. Kjempe Utvalg - God Kvalitet.


Lampehuset

Shop enkelt online her! Leter du etter lampehuset ? Lampehuset - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Vi er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning og har over års erfaring i bransjen. Belysning, elektrisk materiell og lyskilder er egne fagområder.


For å sikre deg den beste veiledningen, gjennomgår våre selgere flere kurs og må bestå en grunnopplæringsprøve. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter.


Lampehuset

Aktuelt LED – et godt valg for miljøet og økonomien. LED står for Light Emitting Diodes og er lysdioder. Det vil si små elektriske komponenter som gir fra seg lys når det går strøm gjennom dem. LED-lyset gir svært mange muligheter, både inne og ute, og det er flere fordeler når man sammenligner det med tradisjonelle lyskilder. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.


Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg