onsdag 3. juni 2015

Bildehylle eik

Bildehylle eik

Sjekk ut bildehylle eik. Oppbevaring til lave priser. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Hyllen kombineres gjerne med flere bildehyller. Style den med ulike bøker, bilder og pynt.


Bildehylle eik

RIBBA gallerirammer har et enkelt design som lar bildene komme i fokus. Du kan bruke dem hengende eller stående, horisontalt eller vertikalt, og hver ramme har en elegant passepartout i høy kvalitet. Det finnes også ei bildehylle i samme serie. Skaff deg en bildehylle , så kan du enkelt bytte plass på bildene når du er lei av plasseringen. Våre bildehyller eller bildelister fås i hvitt, svart og trefarget.


Velg mellom et bredt utvalg av lengder mellom og 1cm. Kombiner gjerne med flere bildehyller. Du kan enkelt skape en lengre list ved å kjøpe flere og henge dem etter hverandre.


Bildehylle eik

En elegant og perfekt løsning for deg som ikke ønsker å spikre opp bilder på veggen. Meget solid og med fester på baksiden. Perfekt over TV eller sengen, men også fin i gangen og på barnerom. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.


Kvalitet, komfort og kunden i fokus! Oakland Classic Møbler spennende møbler og hagemøbler fra anerkjente leverandører. Design og kvalitet til gode priser. Hvis du vil ha lengre bildehylle , kan du enkelt kjøpe flere og montere dem etter hverandre. Heng opp bildehyllen, og dekorer den med yndlingsplakatene og favorittbildene dine.


Praktisk billedhylle i eik. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Metro har knaggrekker, hatthyller, krakker, nøkkelskap, speil, bildelister, benker, konsollbord og enda noe mer! Detaljer i sølvfarget metall.


Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul.


Bildehylle eik

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg