mandag 22. juni 2015

Lev landlig kjøkken

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Få tilgang digitalt nå! Et stort landlig kjøkken kan gjerne deles i flere soner, slik at spiseplassen bli mer intim. Inntil langbordet er det hyggelig med en godstol og en slagbenk med puter. En langbenk uten rygg rommer mange, mens stoler i ulike stiler er sjarmerende.


Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Bli inspirert til å innrede hjemmet ditt med ro, sjel og landlig sjarm.


Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag!


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Klassisk kjøkken i lindblomstgrønn, Bistro. Skap et Bistrokjøkken hjemme med flis på hele veggen og fritthengende arbeidsredskaper.


Lev landlig kjøkken

Bistro er en slett front med litt avrundet kant. Et litt annerledes klassisk kjøkken ! Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen! Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro! Jeg liker den lyse, lette interiørstilen, ispedd landlig sjarm, og er glad i gamle ting med sjel og historie! Kjøkken er det rommet eller den delen av huset jeg liker best.


Jeg drømmer om stort kjøkken med god plass slik som du ser på bildet over, men trives med en liten og praktisk åpen kjøkkenløsning. Bildet over kommer fra Jann Blazona som har et nydelig kjøkken med skap fra gulv til tak. Det drømmer jeg også om. Bunads veske med perle broderi - ferdig til 17.


Lev landlig kjøkken

Gammeldags blonde serviett med ny vri! Strikket bunads jakke - få oppskriften i Familien. Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg.


For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten. Landlig på kjøkkenet! Skal vi skrive om deg også? Først ut er Harald og hans sjarmerende kjøkken.


Lev landlig kjøkken

Så vakkert kjøkken , lyst og landlig. Og kappene var nydelige. Holder på å male og pusse opp litt på kjøkkenet selv, tenkte å ha liftgardiner, men nå må jeg nok i tenkeboksen igjen;) Ha en fin kveld! Located in Syvde in the Møre og Romsdal region, Syvde sentrum, lev landlig features a terrace. This beachfront property offers access to a balcony and free private parking.


The apartment is composed of separate bedrooms, a living room, a fully equipped kitchen with a microwave, and bathroom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg