mandag 1. juni 2015

Jotun optimal tørketid

GigaGunstig is dé site om Jotun Optimal te vergelijken! Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. OPTIMAL Teknisk datablad Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn uker: Rengjøres med JOTUN 2-i-Husvask og soppfjerner og stålbørstes. Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. Eksteriørmaling Jotun Optimal og Oljemaling Drygolin Ultimat.


Overskyet oppholdsvær er det aller beste været å male i utendørs, fordi det gir jevn tørketid. Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre. Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK. Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f. Påfør Jotun Sopp og Algedreper. Bart, friskt treverk grunnes med strøk Visir Oljegrunning Pigmentert.


Mal strøk, følg anvisningene for tørketid pr strøk. Merk imidlertid at ulik maling har ulik tørketid. Hvis det kjennes helt tørt ut, kan du male, anbefaler teknisk service hos Jotun. På nettsidene til Jotun finner du også en egen fargevelger som enkelt lar deg prøve ut nye. Jotun anbefaler Optimal og Drygolin Extrem.


Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge. Vet at Jotun Optimal skal være enklere å påføre, men er den god nok i forhold til råte ol. Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme? Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Kort tørketid er viktig når det er vekslande vær og skiftande temperatur. Du finner også fargeinspirasjon på jotun. Spesialutviklet ren akrylmaling med kort tørketid slik at du får lukket. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Jotun tester på glans og farge, skittopptak, sopp- og algevekst, holdbarhet, påføringsevne, tørketid , reologi og heft. Jotun har en egen uavhengig testavdeling, underlagt Jotun Research and Development. I tillegg benytter malingprodusenten både egne og eksterne yrkesutdannede malere for blindtester. Industri Optimal 2iinneholder lite vann som medfører lavere energiforbruk og kortere tørketid. Poenget mitt i forhold til trådstarter er at feks Jotun Optimal er så mye mer anvendelig enn.


Ifølge Jotun kan jeg male langt ut i sesongen. Drygolinen, eller det gjorde det til vi fikk tilbud om jotun Optimal til 89- for liter. Husk endeveden, - strøk vått-i-vått.


Jotun Kraftvask og forbehandles med Visir Oljegrunning Pigmentert. Deretter minst strøk Drygolin Extrem Oljemaling på uhøvlet treverk og strøk på høvlet. Selv om det frister å gå i gang med maling av båten, så er det verdt å sjekke temperaturen først.


Begynn med å se på lufttemperaturen – under fem grader celsius gir betraktelig lenger tørketid på bunnstoff. Husk også at det er temperaturen i overflaten som skal males som teller. Jotun Vinduskitt er et ikke herdende spesialkitt for vinduer som er formulert på kritt og vegetabilske oljer. Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge.


Kittet bør alltid overmales for å oppnå god. En artig detalj er også at deres rammeverk er laget av aluminium og lakkert med JOTUN pulverlakk. Sundays har norskproduserte, robuste og elegante møbler for norsk uteliv. Vi gleder oss til dager som dette, med forfriskning ved sjøen på gode solskinnsdager. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg