torsdag 25. juni 2015

Plakatlist

Vi har plakatlister i svart, hvitt og eik. De finnes i flere størrelser, velkommen! I profilen til plakatlisten er det innvendige kuler som gjør at bilder og ark enkelt og greit kan skyves rett opp i listen, og dermed henger de helt fast! En elegant plakatlist som kan brukes både til enkeltsidige plakater, eller tosidig i områder hvor budskapet ønskes vist fra flere sider. Både topp- og bunnlist har sorte endestykker som gir en pen avslutning.


For å feste de tosidige plakatlistene til vindu, kan du bestille med våre sugekopper.

Leveres i en komplett pakke med aluminium topp- og bunnlist, opphengsbøyler og sorte endedeksler. AHL 25mm aluminiumsprofil. Sett med topp og bunnlist. Med en plakatlist kan du fort og enkelt henge opp dine favorittplansjer eller bilder. Den består av to trelister som festes lengst opp og lengst ned på posteren eller bildet.


Dette er en stilig og moderne type ramme som passer til posters i ulike størrelser. Et sett plakatlister består av to klemlister som klemmes. Kvalitets plakatophæng og plakatlist er i metal og plast til ophæng af plakater og bannere - Se også vores rammer.


Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt innebærer det at du samtykker til dette. Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere. Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i. Hos RAJA finner du alt du trenger av plastlister til oppheng av kalendere og plakater.


RAJA - størst i Europa på emballasje. Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.


Arne Brekke Engros AS har stolte tradisjoner som leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt rikholdige sortiment omfatter papir- og. Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Med en enkel rammelist, en god japansk sag og noen skrueniter lager du raskt og enkelt en plakatlist som passer nøyaktig til det som skal henges opp.


Vår pene matte lerretsduk, nå med plakatlist , og henger penere enn fotopapir. Kjøp plakater hos plakatbar. Nettbutikk med spennende og morsomme posters til deg selv, familie eller venner.

Plakat på en smartere måte. Stort utvalg - rask levering. Plexiglass Vertikal plakatholder. Klikk her for å lese mer om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg