mandag 29. juni 2015

Bohus skoskap

Hos Bohus finner du et godt utvalg av skoskap. Se de ulike typene her! Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil.

I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik. Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger.

Hva passer best i din gang? Skoskap eller skoreol? Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Hva med et skoskap , en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen? Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen.


Har du ikke plass til et skoskap er skohyller like genialt og skaper en fast og fin plass til skoene i huset. Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Pent brukt skoskap fra Bohus med tre dører. Jeg kjøpte det nettopp brukt her på Finn, men passet ikke inn i gangen som håpet. Rikelig med oppbevaring for. Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap.


Julehuset Skeidar Se mer. Pene skoskap og skohyller av god kvalitet. Vi har et stort utvalg av entrémøbler, speil, reoler, benker og skoskap som gir deg mulighet til å beholde en rød tråd i inredningen. Vi har designet eksklusive og praktiske løsninger som egner seg til både store og små rom.


Du har med andre ord alle muligheter for å velge et entrémøbel med personlighet slik at entréen din blir like individuell som deg. Tenk fremover Egger synes også det er smart om deler av skooppbevaringen er et fleksibelt system som du kan bygge på. Du kan for eksempel velge et skoskap som du kan bygge på i høyden om behovet skulle melde seg. Dersom du velger et tradisjonelt skoskap , kan det anbefales å kjøpe flere som settes ved siden av hverandre, sier interiørstylist Signe Schineller.


Helt nytt, ligger enda i emballasje. Bilde er det skapet, bilde er fargen på skapet vi selger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg