mandag 8. mai 2017

Glass med lokk og sugerør

Glass med lokk og sugerør

Nordens største utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask levering og fast frakt. Aldri mer kjedelige sugerør!


Glass med lokk og sugerør

Sugerør i glass , stål og bambus - miljøvennlige og bærekraftige alternativer til plastsugerøret. Bytt ut sugerøret i plast med gjenbrukbare sugerør. Hos BeeOrganic tilbyr vi sugerør i glass , stål og bambus, i merkene Stream Straws, Simply Straws, Onyx Containers og Bunkoza. Dette glasset er med lokk og sugerør.


Her kan du passe på hvilket glas som tilhører hvem sitt, da dem kommer i fire ulike farger. Kul servering på sommerfesten. Nyt en god drikk fra et krus med lokk og sugerør. Vedlikeholdsråd Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer (maks. °C) siden det da kan sprekke.


Glass med lokk og sugerør

Produktet er kun beregnet for kalde drikker. Lag et personlig glass med ditt trykk. Glass med lokk og sugerør. Det personlige glasskruset er perfekt som iskaffekrus, eller annen kald drikke en varm dag.


Skap en skikkelig restaurant følelse med denne kule sugerør dispenseren! Akkurat som på en amerikansk diner. Dispenseren er i glass , med et krom belagt lokk. Praktisk drikkeglass med lokk og sugerør. Passer like godt for voksne som for barn.


Engangsglass med lokk og sugerør PARTY FRIENDS. Modellen finnes i flere ulike mønstre. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Sammenlign pris med oss. Finn laveste nettpris her.


Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Drikk morgenkaffen ut av våre stilige kopper, glass og krus. Gullfarget Ananas Kopp med Lokk og Sugerør. Kan om ønskelig sendes mot porto.


Vi har kopper i keramikk, plast og resin. Koppen har praktisk håndtak og sugerør i plast. Torget Til salgs Møbler og interiør Kjøkkenutstyr og serviser.


Gi hjemmelagde drikker en personlig touch! Gjelder ikke allerede nedsatte varer eller varer merket med kun. Elegant glass med krage 230ml.


Glass med lokk og sugerør

Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset. Om Kaktusglass med lokk og sugerør , stk. Her får du et flott sett bestående av glass i forskjellige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg