fredag 12. mai 2017

Skjære hull i glass

Start searching I Glass. Searching for I Glass? Save now at GigaPromo! Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Jeg har en glassplate jeg skal bore et hull i. Kan jeg gjøre det selv, og hvordan gjør jeg det i så fall?

Redaksjonen anbefaler: Håndverker-teknikker. Hvis du gjør en kunst og håndverk-prosjekt med en glassflaske, å vite hvordan du trygt kutte glass er et nyttig litt kunnskap å ha til rådighet. Arbeide med glass kan være farlig fordi den er skjør og lett ødelagt når håndteres feilaktig. Selv om det ikke er vanskelig å skjære i glass , så krever det likevel, som så mye annet, litt øvelse før du blir like god som glassmesteren.


Få fatt i noen biter gammelt glass som du kan øve deg på, slik at du ikke prøver og feiler med det nye, som du skal montere i drivhuset eller andre steder. Det kan fort bli dyrt. Plasser glass objekt i badekaret og rekvisitt eller klemme den på plass slik at det ikke beveger seg mens carving den med Dremel-verktøyet. Tilsett vann til karet slik at den dekker glasset gjenstan eller sprute vann over det som man skjære design.


Enig i at det er forskjell på glass og glass.

Når jeg sa flytende menete jeg glass i sin enkleste form. Mye moderne glass er som regel alt annet enn enkelt. Hvis du ser på gamle vinduer så kan dem være tykke i bunnen og tynne i toppen. Herdet glass går ikke an å skjære eller bearbeide. De blir støpt etter mål på fabrikken.


Hvorvidt dørglassa på seriebilen er herdet eller ikke har jeg ikke studert på. Om det er laminert kan man skjære i det ved at man legger ett kutt på hver side av glasset og heller sprit i kuttet. Så tenner man på spriten mens man brekker glasset. Når man skal bore i glass er det viktig at man benytter riktig utstyr avhengig av størrelsen på hullet man skal lage og tykkelsen på glasset.


For små hull inntil Ø10mm kommer man svært langt med en Dremel multimaskin, bor og evt. Noen store hull vil dekke flere fliser. Da har du behov for å skjære en kurve som blir en del av hele sirkelen. Lag mange kutt i samme retning med vannsagen, inn til streken. Denne er enklere, og her dreier det seg også om oppsirkulering av avlagte gjenstander.


Her må du skjære i glass. Agoda eksklusive Tilbud i Hull. Opptil rabatt - bestill nå! Find more about I Glass here.


IKEA - FIXA, Verktøysett, deler, Gjør det enklere å lage hull til blandebatteriet i oppvaskbenken.

Kan også brukes til å kutte kobberrør. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken.


Uansett hvilken type hullsag du velger er det viktig å velge et turtall som passer hullsagen og materialet du skal skjære hull i, understreker Marius Bang i artikkelen i Lunas kundeavis. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Skjære hull i vegg og sette inn vinduer. Registrert Dato: Mandag 14. To lag med glassfiber klippes til og støpes på plass med epoxy.


Nå skal vi skjære hull i skroget, slik at alt skadet laminat og stålplast i. Lurte bare på om noen har tettet slike hull før og hva man. Har nettopp tettet et hull i en glassfiberkajakk her. Jakt på skjære er tillatt i hele landet fra 10. Hvordan fikse på hull i glassfiberstrie?


Enten må du vel skjære ut et stykke av strien og lime på et nytt etter at du har sparklet og pusset og hullene. Du kan bruke vanlig blad til stikksagen men du må la maskinen jobbe selv ikke presse på du kan med fordel også teipe der hullet kommer så ser du streken bedre. Termisk herdet glass kan ha en styrke som er 4–ganger det vanlig glass har, og får evnen til å tåle temperatursjokk på opptil 3°C.


Slikt glass er ikke mer ripefritt enn vanlig glass , er ømfintlig for slag på kantene og kan ikke bearbeides videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg