torsdag 4. mai 2017

Sebra lekematte erfaring

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Dekorativ lekematte i grå farger fra Sebra.


Passer perfekt når det trengs et polstret underlag til babylek på gulvet. Matten gir barnet et mykt underlag med behagelig overflate til å leke på, samtidig som det isolerer barnet mot kaldt gulv. Sebra Interiør lager fantastiske barneromsmøbler og barneromsinteriør. Sebra kombinerer moderne design med gamle håndverksformer. Sebra har kommet med en ny versjon av Kilisengen, nå Sebrasengen, med heve- og senkebunn.


Det meste Sebra produserer er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull. En lekematte til babyen din er veldig praktisk i hjemmet for å avlaste deg selv litt, men også fordi det er behagelig for barnet ditt å både leke og ligge på. Sebra lekematte - perfekt ved krabbing og babylek! Sebras lekematte består av myke puslebiter og finnes i to forskjellige farger. Da vil det krølle seg sammen.


Der lå hun godt, og etterhvert som hun ble større ble det en lekematte. Vi skal i tillegg kjøpe en god lekematte til å ha under slik at det er mykt og godt, det er spesielt viktig for meg som vil ha mer komfort for å ligge på gulvet sammen med babyen. Anbefaler en som har tett overflate, som ikke trekker vann, da er det lettere å holde den ren. Når barnet ditt er helt lite, og ikke kan sitte oppreist på egen hån langt mindre stå og gå, kan det være fint å gi hen et leketeppe eller en lekematte.


Med et leketeppe eller en tykkere lekematte , gir du babyen din et fint sted å slappe av og observere, og ikke minst bedrive den nødvendige treningen av rygg og nakkemuskler. Lekematten passer like godt på barnerommet som i oppholdsrommet, og isolerer mot kalde eller harde gulv. Krabbematten gir barnet et mykt og behagelig område å leke på. Har ingen erfaring med de to overnevnte putene, men her er mine stellepute erfaringer. Har et tisseunderlag oppå (sånn engangs fra matbutikken) og håndkle oppå der igjen.


Da er puta beskyttet og babyen ligger mykt. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design.


Finn laveste nettpris her. Denne fine lekematten fra Sebra er både praktisk og dekorativ. Matten er myk og behagelig for de minste å ligge og leke på, samt isolerer godt mot kulde fra gulvet.


Sebra Lekematte har en spennene puslespill-design der bitene består av fine blånyanser. Materiale: EVA-plast, helt uten formamid og ftalater. Flott og dekorativ lekematte i cloud blue farger fra Sebra , som også gjør seg fint på stuegulvet.


Lekematten gir barnet en bløt og behagelig overflate å ligge på, samt isolerer barnet fra et kaldt gulv. Inneholder brikker som kan taes med i en pose. Produktet har en myk og støtabsorberende overflate, fremstilt av EVA. Del din erfaring med SEBRA EIENDOM AS Har du hatt kunde eller næringsforhold? Vi vil høre din tilbakemelding!


Din erfaring med bedriften (ses av alle besøkende). Sebra sengen, som er en fornyelse av den populære Kili sengen fra Sebra , er en stilig og moderne vokseseng. Sengen vokser med barnet, og kan brukes både som sprinkelseng til babyen, som sofaseng, eller juniorseng. Videodemonstrasjon av Sebra Sengen: Egenskaper Du kan først bruke sengen som nyfødt sprinkelseng med hevet bunn. Hvilken lekematte har du for å ha på gulvet?


Til nestemann hadde jeg den runde matten fra Sebra og jeg skjønner ikke hvorfor denne er populær. Denne er som et puslespill og kan tas fra hverandre. Her får altså både liten og stor noe å henge fingrene i! Dette settet er blant våre bestselgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg