mandag 29. mai 2017

Bordløper sølv

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Enkel og billig handel på Cellbes. Belønningspoeng: poeng.


Bordløper sølv

Den gjør Sizoflor til en perfekt bordløper eller hobbymateriale. Med våre lekre duker og bordløpere går borddekkingen som en lek! Vi har både organsaløpere med og uten motiv, praktiske papirduker og plastduker, sizoflor-løpere og sizoweb-løpere, tyll-løpere og diverse andre bordløpere. Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer!


Maleredskaper, lim, lakk og kontorartikler. Hvis utvalget av verktøy er i orden, er du nesten sikker på et godt resultat. Derfor er det ikke det du skal mangle når. Ant Legg til i handlekurv. Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker.


Bordløper sølv

Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. En bordløper er en enkel og rask måte å pynte ethvert bord på. Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på,.


Hos Kid finner du løpere til alle bord. Velg mellom sesongens farger og mønstre, og en rekke ulike størrelser. Kjøp bordløper på Kid. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Bordløper sølv

Bestill online i dag få rask. Kjempeflott å bruke som bordløper eller til andre dekorasjoner. Nydelig bordløper med paljetter i fargen sølv.


Til bryllup, dåp, konfirmasjon eller bursdag. Skal du ha vintage tema er dette løperen du trenger. Selges kun som hel rull på meter.


Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil. Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. Sizoweb bordløper , sizotwist bordløper , sizoflor bordløper , sizolace bordløper. Pynt bordet ditt med vakre bordløpere. Et godt utgangspunkt er å starte borddekorering med valg av duk og evt.


Med tanke på øvrig pynt på bordet anbefaler vi å velge duk av en nøytral farge. Da skal den fungere som kanvas for videre kreativ prosess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg