onsdag 24. mai 2017

Innredningstips stue

Finn innredningstips stue hvis du ser nå. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Innredningstips stue

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Interiørarkitekt MNIL Linda Lien Sonedeling: I en stor stue er det gunstig å definerer flere soner, for eksempel en sone for TV, peiskos, lesing og spising. Definer gjerne med tepper i tillegg til møbelgrupper. Det vil hindre at det ser ut som alt flyter. Smått: I små stuer bør du møblere åpent.


Nå begynner stuen å ta form, men til tross for at den er innredet med nøye utvalgte møbler og et tapet som gjenspeiler familiens stil, mangler det en vesentlig detalj – riktig belysning. I stuen er det ekstra viktig med ulike former for belysning som kan tilpasses ulike aktiviteter. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning.


I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Det mener Kine, som har en leken og stilren look i sitt flotte hus i nærheten av Tønsberg. Stua hennes er slett ikke overmøblert, og hun har skapt et nett uttrykk i sofakroken ved å bruke to småbord i stedet for et stort sofabord. I denne stuen skjuler det seg en TV.


Her er sommerlige innredningstips med tapet som garantert setter avtrykk i rommet. Skill mellom aktive og passive rom, enkelt sagt står vi på kjøkkenet og ligger på stua. Jo mindre leiligheten er, desto viktigere blir hvert rom. Soverommet kan for eksempel innredes mer som et hotellrom, der du også kan ha muligheten til å trekke deg tilbake og slappe av på dagtid.


Jeg har selv relativt liten stue med både sofagruppe og spisebord. Her finner du inspirasjon og innredningstips for stue. StyleRoom er norges største innredningsforum med inspirerende bilder fra tusenvis av vanlige norske. Visualiserer: Andrej Šenveter Stue er et sted hvor familien kan tilbringe tid sammen, gjør det de elsker.


En del er arvegods, og vi har en liten dose ny design. Noen ting, som sofa og stoler, har vi lagt litt ekstra penger i, fordi vi er opptatt av kvalitet. Jeg har alltid vært svak for prismekroner og sølvlysestaker, og sentralt i stuen min står samlingen av antikke krystallkarafler - side om side med Kartell-lampen i blank akryl. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har.


Innredningstips stue

Grunnprinsippene får du her. Trenger du innredningstips til gangen? Få gode tips og råd til hvordan du kan innrede entreen din på JYSK Bloggen.


Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Mange har glede av å ta utgangspunkt i et maleri på veggen eller en gjenstand som betyr mye. Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra.


Hun mener stuen i utgangspunktet hadde et godt potensial. Det med tanke på både størrelse og det faktum at den har en stor vindusflate som både skaper godt miljø og øker romfølelse, samt gir godt lys til rommets areal, sier hun. Hun synes den gamle stuen fremstår som noe upersonlig og lite planlagt. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.


Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen. Hun har gått for en back to basic-stil og prøvd å reflektere dette i materialvalget. På veggen henger speilet Dekor og et bilde med fuglemotiv fra Anouska.


Innredningstips stue

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. En L-formet stue er som skapt for å lage avgrensede soner.


Plasser sofagruppe, tv- stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange. I en avlang stue bør du ikke sentrifugere møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg