fredag 12. mai 2017

Vegghylle bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Hyller til bad for ethvert behov. Baderomshyller er smart oppbevaringsmøbel som kan hjelpe deg med å få plass til alt, selv på små bad. Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. På et lite bad kan vegghyller være et godt alternativ til for eksempel høyskap som kan bli massivt på liten plass.


Handle enkelt online hos ellos. Ved å benytte dem på en. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker,.


Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet. Vegghyller Direkte fra Lager. Med nye, myke håndklær, matchende badelaken og såper som dufter godt gir du badet et skikkelig løft. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Nyoppusset eller ikke – detaljene kan.


Baderomshyller og noen andre ting du kanskje ikke visste du trengte. VEGGHYLLE BAD RETT HYLLER KROM. Ting fører et stort utvalg av hyller og hylesystem. Pene vegghyller i matchende farger til baderomsmøblene fås i flere bredder og tre farger, hvit, antrasitt og svart eikefinér. Med skjulte beslag gir det et stilrent.


Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Vi har alt fra hyller til krakker med. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.

En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg