onsdag 31. mai 2017

Designfolie

Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye bl. Vi lagerfører forskjellige design i Drammen. Vindusfolie med design.


Bildet er fargetilpasset rommets øvrige fargepalett og er trykket på glassklar folie. Velg blant designfolie i ulike typer som tre, lær, marmor, glitter, metalliske overflater, standardfarger, naturstein og tekstiloverflater. Designfolien er et nytt og fantastisk spennende produkt som vi har valgt å ta inn til vårt lager.

Vi har valgt til lager designfolier som er trendy og tidsriktige. Baksiden er klebrig og dekket med en beskyttelsesplast med rutemønster. Strekene gjør det enkelt å klippe til dekorfolien i riktige mål og å få rette kutt.


Du trenger ikke å tømme lommeboken for å fornye kjøkkenet. Og blir du lei fargen eller mønsteret, er det bare å dra folien av igjen. Her viser vi hvordan du raskt og enkelt folierer kjøkkeninnredningen. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på themagictouch.

DIY how to kill crabgrass. My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53. Se hvor enkelt det er på sostrenegrene.


Det er ikke vanskelig å dekorere et bord. Enkle guider til kreative prosjekter for både store og små. Kärt barn har många namn och vårt stora utbud av dekorfolie, designfolie , möbelfolie och dekorationsfolie har vi valt att kalla dekorplast.


Eller du kan feste selvklebende designfolie på slette skapdører og oppnå et helt nytt uttrykk. Hvis du går lei er det bare å ta ned igjen, uten at det etterlater merker. La gulvet få oppmerksomhet!


Vi importerer produkter til hjemmet sotapet, vindusfolie, designfolie og fototapet. Våre kunder er ledende interiør-, fargehandlere og byggevareforretninger. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Velkommen hos designfolie.


Folie i den lengden du ønsker. Du vil opleve en verden af muligheder for at skabe flotte og slidstærke overflader på interiør som skabe, døre, hylder, borde, og vægge. Lag en lampe av designfolie , patentbånd og lyst stoff.


Klipp stoffet i ønsket størrelse, bruk patentbåndene som stenger og surr designfolien på toppen.

Lag fototapet fra et utvalg på 12. Kontakt Allkopi Netprint sin avdeling i Drammen for tilbud på ditt neste oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg