mandag 15. mai 2017

Norsk design puter

Norsk design puter

Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare. Norway Designs fører produkter i høy kvalitet fra norske designere. Kjøp smykker, håndlaget keramikk og glasskunst, ullpledd og puter , interiør og mye mer i vår. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Mille Moi - STORT UTVALG, RASK LEVERING ! Puter og pled møbler, kopper og skåler. Kampanje på god norsk design. Kvalitet lønner seg- både for miljøet og økonomien, og med kampanjen blir det ekstra hyggelig å handle design som varer! Muuto har lansert en myk nyhet, nemlig noen veldig deilige puter som heter SOFT GRID.


Hvis du har følgt med på NRK serien Nordisk Design så har du kanskje sett dem der. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design. Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Vi er stolte forhanldere av kjente norske designere som Andreas Engesvik, Hallegier Holmstvedt som formgir for kjente merker som Muuto, Hay og Menu. Vi like stolte og kanskje litt forelsket i våre illustratører og ikke minst i vårt eget design som du finner under Hviit.


Norsk design puter

Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Noen er også produsert i Norge, som Røros Tweed. Motta nyhetsbrev fra BO BEDRE.


Norsk design puter

Funkle er et prisbelønt norsk firma som designer og produserer grafiske, fargerike og lekne interiørprodukter. Vårt produktutvalg består av puter , pled sengetøy. Puter Dun of Norway har lave, medium og høye kvalitetsputer i både fiber og dun.


Alt fra bløte og myke puter til faste puter , for å tilpasse personlig sovekomfort og sovestilling. Norsk design – sikre kjøp. Puter til inne, puter til ute, puter til hjemmet, puter til hytta og puter til båten.


Norsk design puter

Puter i ulike farger, fasonger, stiler og ikke minst puter med vakre linjer og mønster. Her har du vårt store utvalg av pynteputer! Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Møblene vi viser her er produkter som finnes på det norske markedet.


Det er lansert mange lovende norske designnyhete i det siste, sier Egil Sundet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg