tirsdag 30. mai 2017

Hurtigtørkende maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Noen som har erfaring med sånn hurtigtørkende maling ? Er det Strax den heter tro?


Blir veldig glad for litt informasjon - for jeg har et skap som skal mles og helst. Revolusjonerende lim som tørker på bare s!

Med universallimet sec. Loctite laget et nyskapende – for ikke å si revolusjonerende – lim som er hurtigtørkende , ekstra sterkt og korrigerbart. Den store fordelen med dette limet, som navnet også antyder, er at limet fester og danner en stabil, tørr limfuge på bare sekunder. Hurtigtørkende og støtsikker spraylakk tilpasset bil, båt, redskaper, verktøy og andre gjenstander.


Kan til og med brukes som felgmaling. Halvblank, vanntynnet gulvmaling til innendørs bruk. Forbruk ett strøk: liter dekker 6-m². NAAF har samarbeid med Jordan på en del produkter og selv om vi ikke har spesielt godkjent Jordan sin ”Ultimate” serie anbefaler vi denne for maling med Sens.


Litt dyrere pensler gir bedre resultat og vi synes det er viktig at alle som velger helsevennlig maling også får et fint sluttresultat. Dekkende maling til platefasader. Professional Metal Facade er en halvblank maling beregnet. Godt egnet for gammel, ikke-korrodert galv eller som toppstrøk på ZINGA.


Dekorer, redesign og sett ditt preg på gjenstander, slik at de passer perfekt i ditt. Den unike sammensetningen gjør at farge- og glansstabilitet er vesentlig bedre enn hos tradisjonelle vindusmalinger. Og veldig mye kjappere.


Det framgår av denne artikkelen hos Jotun. Det perfekte limet for plast mot tre, metall, og mange andre materialer. Praktisk for liming av høytrykkslaminat mot bor skap og hyller.


Temperaturbestandig opp til 71°C.

Størrelse: 500ML per boks. Vannbasert, giftfri og hurtigtørkende maling med en matt finish. Den er tyktflytende og har god dekkevne. Støvredusert, fiberforsterket hurtigtørkende avrettingsmasse for alle typer underlag.


Sjikttykkelse 5-mm. Dette er en sterk en-komponent maling som er beregnet for å gi ekstra beskyttelse på utsatte områder, maskinrom, kjettingkasser, dørker etc. Veggmaling er en hurtigtørkende veggmaling for maling i tørre rom innendørs. Den egner seg best til vegger av murpuss, betong, trefiberplater, gipsplater, tapeter, vev og tidligere malte flater. Takket være sin høye kvalitet på pigment og bindemiddel dekker den godt og er vaskbar, og den gir deg veggflater med høy lysbestandighet.


TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. En dør får hardere slitasje enn fasaden og trenger derfor en annen type maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg