mandag 22. mai 2017

Kontaktplast perlegrå

Denne folien forvandler ditt kjøkkenskap, gir nytt liv til gamle møbler. Kontaktplast kan brukes til så mangt! Forny bordet, kommoden, kjøkkenet, kjøkkenbenken, skjenken og mye mer. For å oppnå best resultat anbefaler vi bruk av tapetsletter og en skarp tapetkniv. Den er ikke egnet for ubehandlet treverk.


Du kan enkelt rengjøre folien med en fuktig klut.

Folien tåler vann og annet smuss. Vi har også folie til hobbybruk fra 3M og oracal. Finnes i flere størrelser. Perlegrå kontaktplast. LADY Pure Color Veggmaling.


Se det store online utvalget av produkter fra D-C-FIX, kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Hos kreativdekor finner du et stort utvalg kontaktplast , vindusfolie og interilørfolier.

Godt egnet på bruk i trapper da folien ikke har glatt overflate. Silke matt overflate. Enkel montering – Leveres på rull.


Se hvordan man kan enkelt oppgradere et slitt bord med kontaktplast ! Dette er en veldig fin folie som passer godt i alle hjem da den tar til seg fargene i miljøet! Den tåler opp til grader. Dette fordi folien kan krympe opp til 2- etter at den er lagt. Skjøter med kontaktplast som etterligner treverk er så og si usynlig og man trenger ikke å tenke på å treffe mønsteret igjen. Andre kontaktplast med glatt finish må man møte mønsteret på neste stripe for å få best mulig resultat.


Hvordan legge kontaktplast på kjøkkenskap. Få nyttige tips, anbefalinger og se så fantastisk det har blitt hjemme hos. Les tips, anbefalinger og monteringsvideoer.


Se hvor enkelt du kan pusse opp kjøkkenet med selvklebende kontaktplast ! Har bestilt perlegrå kontaktplast til kjøkkenbenk og hvite fliser. KONTAKTPLAST SHEFFIELD OAK PERLEGRÅ 45X2CM – D-C-FIX. Hvilken farge ville dere valgt på veggene, hvilket gulv og farge.


Se bare så utrolig flott det har blitt hjemme hos kundene våre som har brukt denne.

Aldri mal horisontale flater svarte. Vi skal legge perlegrå kontaktplast på trinnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg