tirsdag 16. mai 2017

Glass skjerming balkong

Søk Balkong Skjerming. Vi levere glassrekkverk i klart, frostet og sotet glass i ulike størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Foldedører – innglassing av balkong og utestue. Har du opplevd at du ønsker å sitte på balkongen , eller under takoverbygget, men droppet det på grunn av at vinden ble for sjenerende og ubehagelig? Skulle du ønske at du hadde en skjerming mot denne vinden, og at du dermed kunne brukt uteplassen din mye mer? Skjerming – Få en elegant, lekker og praktisk skjerming mot vær og vind. Plassbesparende – En glass -foldevegg kan uten problemer foldes sammen til en brøkdel av den totale bredden, for en maksimal utnyttelse av den tilgjengelige åpningen.


Accord Glassbygg leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass. Leveggene kan eventuelt utføres som faste vindusfelt med omramming og skrå eller horisontal topp samt sprosser og inndelinger etter ønske. Rimligere løsning for glass - skjerming vil bli utredet. Moderne designet stolpefritt glassrekkverk med rene linjer og mye glass.


Passer både for boliger som er bygget i en ren og moderne stil, eller for å oppdatere og modernisere de fleste boligers terrasse og balkonger. Et vedlikeholdsfritt glassrekkverk, krever kun en vask akkurat som vanlige vinduer. I våre hjem er det få steder som kan være så allsidige, og tilby så mange muligheter som en balkong , som raskt kan bli stoltheten og gleden for mange huseiere med balkongglassystem. Det finnes ingen grenser når vi vurderer spennende utvalg av muligheter denne ofte misforståtte plassen har å tilby. Om du ønsker permanent vindskjerming , kan en vegg i glass være en.


Vind- og innsynsskjerming gir et lykkeligere balkongliv. Akershus ha skjerming i matt og og klart glass på hytta si. Lunere balkong og terrasse, samt redusert innsyn, øker. Skjerming mot vind eller innsyn kan være aktuell under balkongrekkverk. Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil!


Skjermen består av stolper i vedlikeholdsfri aluminium med glass mellom, - ønsker du å beholde utsikten benyttes klart glass , ønsker du å skjerme for innsyn brukes frostet ”opal” glass. En slik balkongskjerm gir en diskré og lekker avskjerming som enkelt kan fjernes om vinteren. Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong , samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt.


Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse, mens andre kan flyttes mer fritt rundt. Jeg ble kjent med Glass Balkong via noen venner som anbefalte. Sendte noen meldinger med mål på balkongen og fikk pristilbud fra dem. Først var vi litt overrasket over god pris kontra konkurrenter, men alt var gjort profesjonelt og prisen dekket isolert glass og akkurat det vi ønsket. Vurderer du å glasse inn balkongen din?


Glassfagkjedens medlemsbedrifter har lang erfaring med levering av ulike løsninger. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er. Hev og senk glass -rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen. En åpen terrasse eller balkong kan beskyttes mot ytre forhold med SG- Vindskjerming. I sporene sette akrylglass.


Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass. Vindskjerming med stendere og akrylglass gir diskré og lekker avskjerming som enkelt fjernes om vinteren. Prinsippene er også aktuelle for eksisterende bygninger uten balkonger og hvor man ønsker å. Anvisningen omhandler innglassing med enkeltglass. Bosvik AS kan tilby og montere hengslet glass – skjerming til spilerekkverkets.


Glass skjerming balkong

Glassløsninger til dine balkong ,- terrasse,- og. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil kunne komme våre kunder til gode.


Vi prøver og ha fornuftige priser til enhver tid og synes det er stas hvis du som kunde bruker oss flere ganger. Hvis du tenker på å bruke balkongen din som et spiseområde har du muligheten til å nyte mange timer med solskinn ute i det fri. Enten balkongen din er stor eller liten er det rikelig med hagemøbler som passer akkurat din balkong og ditt behov.


Funksjonalitet er veldig viktig når du skal få det meste ut av balkongen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg