torsdag 25. mai 2017

Gamle danske møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Reviews Strålende service!


Kjøpte et nydelig bord der i. Afsyret Almue Armstol Bing og Grøndahl Bordlampe Bornholmsk Keramik Danish Danish Design Dansk almue Dansk design Dansk.

Landet har lang tradisjon for design og produksjon av møbler - en tradisjon danskene er bevisst på og stolt av. Svært mange offentlige bygg i Danmark er innredet utelukkende med møbler laget av danske designere, og i nær sagt alle danske hjem finnes et dansk designprodukt. Før kjøpte kona mi og jeg alt vi kom over av gamle ting, men nå ser vi kun etter designer- møbler som vi vet noe om, forteller Grøndalen. Norsk design har ikke alltid vært ettertraktet.


Ifølge Grøndalen er det spesielt finsk og dansk design som har vært anerkjent internasjonalt. Men norsk design har tatt seg opp de siste. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.


Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik.

Oversigt over møbler fra ca. Bøger om dansk møbeldesign. Da danske møbler blev moderne, Per H. Den store danske møbelguide, Per H. Her er en samling af originale, brugte møbler , som med deres unikke historie kan være med til at skabe den stemning og det udtryk, du ønsker i dit hjem. Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss!


Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har resultater for Gamle møbler ønskes kjøpt til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Hvis du har en bit av gamle møbler , på et tidspunkt du har sikkert lurt på hvor mye det er verdt. Hvis du for eksempel ser på vår sofa ‘Orlando’ – med denne sofaen får du et høy kvalitets Dansk møbel – hvor både stil , design og varighet varer en livstid.

Gamle hvide møbler og brugskunst i fransk landstil smukthjem. Disse design møbler starter en helt ny æra, og nogle af dem bliver måske en dag selv til klassikere. Lad dig inspirere af de mange smukke dansk design møbler. Fremstilling af klassiske møbler.


Vi har selvsagt mange års erfaring inden for salg af dansk møbeldesign. Hos auksjonshuset Lauritz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg