onsdag 17. mai 2017

Drygolin pluss oljedekkbeis test

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis, Vegg,. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Også den nye Drygolin Pluss , som er en nylansering i mellomklassesegmentet med tradisjonelle alkydegenskaper, blir iblandet akryl gjennom en mekanisk prosess, som sørger for en vesentlig forbedret fargestabilitet.


Malingen er ikke noe tryllemiddel. Yttervegger her i landet får mye juling. Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet.


Ifølge forhandlerne av Beckers og Alcro, er det kun ett av disse produktene som selges i Norge: Berckers Perfekt Akrylatmaling, som altså er den samme som i Sverige heter Beckers Perfekt Akrylatfärg. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. I over år har Drygolin beskyttet norske hus og hytter med sin solide værbestandighet og beskyttelse mot svertesopp. Vi selger kun hvit maling på nett. En utendørs oljemaling som gir meget god værbestandig beskyttelse.


Pigment kjønrøk 100gr 14- per stk Kjøp. Kun av utendørsfarger får godkjent i test. Kjøp Jotun Drygolin Pluss eller Ultimat, da har dere en maling som holder i allefall år.


Er drygolin extrem oljedekkbeis tatt ut av markedet, og er erstattet med ny type. Dem har jo nå ny type som heter pluss , og en ultimat. Malte en hytte på Sørlandet for 5-år siden, da Drygolin Extreme kom. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk.


Oljedekkbeis Drygolin Pluss hvit liter 52- per spa Kjøp. Tilsatt sopphindrende midler. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.


Nesodden er ikke spesielt værhardt ; men jeg malte med Drygolin Extrem oljemaling sist sommer, etter mange år med oljedekkbeis. Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder. Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg. Det var da Jarle malte det andre strøket med oljedekkbeis på huset sitt at han oppdaget problemet.


Så fikk jeg et merkelig resultat som du ser. Det er akkurat som det blir hull i malingen, forklarer Jarle. Jeg har alltid vært fornøyd med helt vanlig Drygolin bortsett fra en ting: Den røde fargen blir veldig fort blass.


Drygolin pluss skal visst forbedre dette og ha mer fargestabile pigmenter. Så jeg valgte drygolin pluss fordi jeg foretrekker egentlig god gammeldags oljemaling og pluss er mest lik den. Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt.


Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg