tirsdag 2. mai 2017

Vase rund

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Shop online til gode priser.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Telykten kan også vendes til en matt rund vase. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Le Creusets vaser er designet med de ikoniske Le Creuset-ringene og er inspirert av utformingen til den klassiske kannen i stentøy fra sortimentet.


BLOWFISH vase - rund.

Kjøp Rund vase på Kelkoo. Sommerso vase - rund New Arrival. Gå på oppdagelse her. Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser.


Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag! PREG er bedriftens egen merkevare.


Produktet er håndlaget og naturlige variasjoner kan forekomme. Initialer er gravert under. Dette er med på å gjøre produktet unikt og personlig.


Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Rund vase - En lekker rund vase fra Bloomingville! Denne er fin alene eller i kombinasjon med noen lysestaker eller andre vaser. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Design: Lena Bergström Med inspirasjon fra juveler og edelstener har Lena Bergström fornyet den slepte krystallen med glasserien Carat.


Bli den første som omtaler dette produktet. Vase rund i terrakotta. De er designet for tradisjonell nordisk jul, men er like vakre hele året. De er rimfrostet om vinteren og duggfriske om sommeren. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


De myke og tidløse formene og den matte overflaten passer perfekt inn i moderne hjem. Se julegavetipsene våre for store og små. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg