onsdag 3. mai 2017

Lilleby heimdal eiendom

Moderne leiligheter med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Last ned prospekt her! Fra fine 2- til 4-roms leiligheter, til flotte familieboliger over to plan. Les mer om prosjektet her!


Eiendomsmegler med lokalkunnskap. Få gratis verdivurdering av bolig her.

Vårt planområdet B6-er på ca. Trondheim Bystyret vedtok 26. Bebyggelsen vil omkranse et indre gårdsrom og ha varierende høyde fra til etasjer. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Lilleby Områdeplanen for.


Feltet vil bestå av inntil 3leiligheter i varierende størrelse. Dette kommer til å vises i alle faser av utbyggingen når ”grått og svart” industrimiljø transformeres til ”grønt og frodig” – og bilfritt bomiljø. Vi har mer enn års erfaring i bransjen og samarbeider nært med flere forsknings- og utviklingsmiljøer.

Heimdal Bolig er Trøndelags ledende boligbygger. En av de mest positive opplevelsen var den høye prisen som vi oppnådde, som et resultat av gode forberedelser av megler. Finn boliger til salgs her! Vi gir deg salgsgaranti.


Spennende nybygg og prosjekter. Se alle de nye boligene her! Hva er din bolig verdt? Bestill gratis verdivurdering. Her bygges det leiligheter og byhus i alle størrelser - Målgruppen er rett og slett alle.


Bygningsrådet vedtok 25. Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen.


Gå til prosjektets nettside. Det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger i denne forbindelse er personvernforordningen artikkel nr. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 2millioner kroner ekskl.


Finn: eiendom til salgs til de beste prisene.

Vi har eiendom til salgs oppført solilleby , fra 2. Vi takker for tilliten oppdragsgiver har gitt oss, og gleder oss til å komme i gang med byggingen, legger han til. Denne plassen kan brukes to timer etter endt skoledag. I ferier kan den brukes to dager i uken - mandag og tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg