onsdag 10. mai 2017

Rundt kakefat

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Sjekk ut rundt kakefat. Kakefat , rundt Beregnet levering 20.


Dette vakre kakefatet med sjarmerende form og grå dekor er et must på kaffebordet.

Den generøse størrelsen gjør at du får plass til mange godsaker til gjestene dine. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel. Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på.


Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat. Med et roterende kakefat , blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Vi feirer kjærligheten med det elegante serviset Victoria. Dette vakre serviset med skimrende detaljer i ekte gull gir middags- og kaffebordet en ekstra glans.


Den romantiske dekoren slynger seg som et silkebånd over det hvite porselenet.

Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Fri frakt over 49-. Rundt kakefat på stett i porselen.


Vi leter land og strand rundt etter unike fat og annet tilbehør som kan være med på å løfte kakebordet til nye høyder! Følg med oss, her i nettbutikken, på. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat, i serveringsbolle, i skål eller på brett.


Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Lekkert kakefat til feks cupcakes.


Et herlig tilslag til enhver piratbursdag eller sjørøverfest - Dette tar seg flott ut på bursdagsbordet! Kakestativet måler ferdig oppsatt: 35cm, og har plass til en rund kake på ca. Plastfat 350mm rundt sotet hos staples.


Bulk rundt kakefat Sølv 30.

Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Lite brukt rundt glass kakefat med snurr cm. Prøv FINN levert, fra kr 65.


Like fin til dekor og lys, som til kakefat. Elegant, rundt brett fra Eichholtz i polert messing og speilbunn, og en antikk finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg