fredag 19. mai 2017

Hvit grunning utendørs

Hvit grunning utendørs

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Utendørs grunning , hvit.


Grunningen er viktig for godt sluttresultat. Til ubehandlet treverk eller oljedegrunnede flater. Matt hvit utegrunning som gir svært god festing! Hard Heads matte, hvite utegrunning er en vannbasert alkydoljemaling som anbefales til bruk på ubehandlet og malt tre utendørs før maling. Den er spesialtilpasset for bruk som underliggende grunning i systemmaling og gir svært god festing for påfølgende maling.


En vannfortynnbar grunning for trefasader og vinduer utendørs. Trygge farger som hvitt eller lyse gråtoner er fortsatt mest populært når huset skal males. Generelt anvendelig ved all grunning av tre utendørs. Baron Tregrunn er en vanntynnbar grunning med gode påføringsegenskaper, til bruk under dekkende behandling utendørs. Perfekt til nytt treverk utendørs , enten det er impregnert eller tidligere behandlet.


Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel. Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. En grunning skal både beskytte trevirket mot fuktighet og sopp, samt at den skal gi et godt underlag for videre behandling.


Hvit grunning utendørs

Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning. Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Den kan du få både i klar, hvit og trefarget utgave. Husk alltid å mette endeveden av panelet, altså nederst på veggen, ved å legge på godt med maling, eller grunning hvis det er tørt.


Fukt fra bakken suger seg opp i endeveden, så det er ekstra nøye her. Ikke glem grunnmuren! Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk.


Hvit grunning utendørs

Midun Tregrunn Ute er en vannbasert alkydoljegrunning for grunnbehandling av tre utendørs. Den beskytter trefasaden mot fuktopptak, har god dekningsevne og gir godt feste for Midun fasademalinger. Smarte malertips Forberedelser Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Det kan være vanskelig, spesielt for amatører, å få en jevn og fin flate bare med to strøk, for eksempel på gipsplater eller en sugende puss.


Derfor anbefales det gjerne grunning og to strøk, sier han mens han forteller videre: – Samtidig vil profesjonelle malere som regel kun male to strøk uten grunning på de samme platene. Svært gode penetrerende egenskaper. Skal du grunne metall finnes det egen grunning til dette og det gjør det for.


Hvit grunning utendørs

Vanntynnet utendørs maling, vanlig oljebasert maling, dekkbeis og. Og frustrasjonen er meget høy når det hos noen da begynner å flasse etter 1-år, avslutter Røneid. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning , treolje, lakk - blant 3varer. Dette betyr at du kan male direkte på rust uten grunning , og uten å bekymre deg for videre korresjon. I Hammerite serien tilbyr vi antirust som er en effektiv grunning for overmaling av andre malingstyper enn Hammerite. Den gir i tillegg en jevn overflate, som er en fordel der store områder er angrepet av rust.


Her er guiden du trenger for grunning før maling. Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning. Og tar du deg tid til å grunne der det er behov, sparer du deg selv for mye unødvendig arbeid og utgifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg