mandag 15. mai 2017

Cortenstål norge

Vi har en enorm bredde og dybde i. Cortenstål brukes ofte dekorativt. Før var cortenstål mest kjent for sine temperaturbestandige evner og sin evne til å ikke ruste i samme grad som annet stål. Flotte plantekasser produsert i cortenstål , den nyeste trenden på markedet, for inne og utebruk. KosDesign er som vanlig tidlig ute og vi tilbyr både små og store plantekasser, rektangel, firkantet eller runde potter i cortenstål av høyeste kvalitet i ferdig rustet eller i urustet tilstand. I dag benyttes cortenstål på forskjellige måter i både parker, byrom, boligområder og i trafikk og vei prosjekter.


Cortenstål norge

Du trenger kun å montere de i bunn og i topp. Leveres i urustet eller delvis urustet stand. En kan fremskynde prosessen ved å sprøyte på saltvann. Rustlaget dannes når produktet utsettes for vann. Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller.


Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og. Nisjemetall AS leverer innenfor tidligere nevnte produktområder både lagervarer og spesialproduksjon etter kundens ønske. God logistikk og gode fraktavtaler kommer deg som kunde til gode. Om det er behov for skreddersøm og spesialproduksjon så tilbyr vi dette.


Cortenstål norge

Vårt lagersortiment er stort og vi kan levere raskt i hele Norge. Stålet er temperaturbestanding, og ruster i mindre grad enn annet stål. Materialet er forhåndsrustet, og får raskt et ytre rustlag, men gjennomrustes vesentlig tregere.


Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Cortenstål norge

En fullstendig og oppdatert oversikt over hva Norsk Stål lagerfører. Her finner du en bred portefølje av stål, rustfritt, aluminium og metaller. Selv om stålet raskt får et rustlag er det samtidig rusttregt. Det er normalt men husk at det er mye bra arbeid du kan gjøre nå som vil gi deg.


Kjære kunde, Vi merker at hage ikke er like prioritert. Vi ønsker alle kunder og samarbeispartnere en gnistrende God Jul og et Godt Nytt År! Fabrikken og hovedkontor holder julestengt fra desember til 2. Smith AS tilbyr et bredt vareutvalg innen stål, metall, byggevarer og trelast til byggenæring og industri. Gjennom vårt rikholdige sortimentet innen aluminium, metaller, plast, rustbestandig stål, spesialstål og titan, i kombinasjon med våre korte leveringstider og mangeårige kompetanse, er vi en betydelig leverandør til mange viktige bransjer i Norge.


Cortenstål norge

Fremtidens industripartner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg