tirsdag 16. mai 2017

Design trender 2017

Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Dog synes vi å se en tendens til at et lekkert design ikke lengre er nok. I økende grad stiller brukerne krav til at digitale løsninger skal tilpasses deres behov, fungere godt og ikke minst være effektive. Design har mye å si, fordi vi bruker i gjennomsnitt sekunder i kjøpsbeslutningen. Det bør være fristende, tydelig og skille seg ut i mengden.


Design trender 2017

Konseptuelle trender kommer og går, mens noen består år etter år. Design er både en pådriver og et resultat av den stadige syklusen av trender som kommer og går. Noen trender er varige år ut og år inn, mens andre opptrer som døgnfluer. Innen pakningsdesign etableres trender ved at generelle virkemidler (mønstre, farger, typografi m.m.) og designgrep i økende grad benyttes av designere over hele verden. Minimalism is becoming more complicated and detailed.


Websites created during this year will get even more canvasy. Den finnes på himmelen over oss, på klærne vi bærer og fra og med i år – fargen du maler på vår vegg. Fargen identifiseres av et internasjonalt team av eksperter innenfor arkitektur og design – hver og en håndplukket for sine respektive fagområder. Nytt år, nye trender ! Hva er vel bedre enn å erstatte julepynt og julefarger med litt nytt på interiørfronten?


Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Slik fronter de norsk design med dørmatter Produkt av tiden Det økte fokuset på og behovet for trivsel er et produkt av tiden vi lever i. Det skjer så mye rundt oss og alt går så fort. Vi blir stadig eksponert for konflikter og uroligheter, og føler oss mer utrygge. Utbredt bruk av Parallax Design.


Parallax- design skaper en dybdefølelse innenfor et nettsted. Med en nøytral base kan du forandre stilen på badet enkelt. Se hvordan vi forvandlet et kjedelig bad til en drøm i nordisk stil. Annonse Jeg er så glad! For aldri før har det vært så lov å gjøre som man vil, som det er akkurat nå!


Design trender 2017

I årevis har jeg laget trendrapporter og alltid skrevet. Trender : Få med deg de siste trendene og tips til shopping på nett, kjoler på nett, nettbutikker Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Hvis man skal generalisere har man på den ene enden av skalaen de som holder fast på gamle håndverkstradisjoner og husflidpreg. Last year was all about taking risks in graphic design.


But most of the graphic design trends I predicted last year have become mainstream. Kirsten Visdal har vært kurator for tendensutstillingen, og tolket messetemaet Identitet gjennom fire trender hun har tro på fremover: Androgyn, Fortolkninger, Floralsk og Klorofyll. Vi har hatt en periode nå med fokus på Norden og Skandinavia, med trygge farger og materialer.


Design trender 2017

Nå begynner vi å fylle på igjen. And how can they not be when all the client wants is: “Make it pop! Bright colors can certainly make a design pop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg