fredag 5. mai 2017

Knagg formet som et tre

Knagger i tre og metall. Kreative i utførelsen og mange forskjellige typer. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff!


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Finn laveste nettpris her. Tree Hanger fra Maze er en spennende og annerledes knagg som er formet som et tre.


Treet monteres direkte på veggen, og det er god plass til å henge jakker,. En kjempestilig knagg formet som en tøff lastebil. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser!


Knagg formet som et tre

Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av bøyler og knaggrekker i høy kvalitet og flere prisklasser. Vi har knagger til jakken og annet overtøy, både som knaggrekke og som enkelte knagger. Gode priser, gode varer og levering hjem til deg.


Dekorativ knagg formet som en tre. Brunlakkert knagg formet som et drueblad i. Bruk den til håndklær på badet, yttertøy og skjerf i gangen eller på kjøkkenet til forklær, mulighetene er uendelige! Både form og farge gjør denne knaggen til et søtt innslag i hjemmet.


En klassisk knagg som passer i alle rom. Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt.


Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Stilig knagg formet som et tre med knagger i hvitmalt bjørk.


Passer perfekt både i entreen og på soverommet Mål: H:62. Kjøp knagg knagger billig i nettbutikkene. En trepakning med morsomme og originale knagger i LEGO-design! De tre knaggene er formet som små LEGO-knopper, og er perfekte inne på barnetommet. Kjøp flere knagger og oppbevaringskasser i forskjellige farger og størrelser, og få et skikkelig barnevennlig og stilig LEGO-rom!


Hvor søtt er det ikke med treknagger formet som et blad? A little lovely company. Gi veggene en trendy look med disse søte små bladknaggene i hvit. Nydelig knagg skåret i eikefiner fra danske Hagelens. Lekker, dekorativ knagg formet som et sjiraffhode.


Knagg formet som et tre

Passer like godt på barnerommet som i gangen eller kanskje på soverommet. Men faktum, kjøkken er viktig del av hjem. Det er knagger på hele treet, så det gjør det naturlig og enkelt for både store og små og henge fra seg jakken.


Skruer følger ikke med. Superkul knggerekke formet som en ridderborg med stilig mønster og tre knagger. Borgen passer like godt på barnerommet som i gangen og setter et ekstra preg på veggen den henger på.


Festes med to skruer. Laget i treverk med glatt overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg