fredag 5. mai 2017

Oljebeis innendørs

På utkikk etter oljebeis? LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Unik hytte, også innendørs. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Beskytter og fargesetter ubehandlet tre innendørs. Den kan dessuten blandes i mange. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde. Trebitt oljebeis hvit ltr Jotun 14- per box Kjøp. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film.

Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Tørker fort og gir en transparent overflate. Jotun Trebitt Oljebeis er en beis for vegger utendørs som er spesielt utviklet for å bevare og beskytte treets naturlige og vakre utsende. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.


Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger.


Gir ingen fiberreisning. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate.


Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. I tillegg kommer alle de grønne plantene ekstra godt frem mot de mørke veggene og bidrar til å lyse opp mot alt det sorte, forklarer Therese.

Transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg