onsdag 17. mai 2017

Lage ting av betong

LES MER OBlandingsforhold betong. Hjemmelagde ting i betong. Med ganske få midler kan du lage din egen hjemmelagde betong benkeplate. Du kan også støpe en benk, et bålsted eller dine egne steiner til innkjørselen. Lyst til å prøve å støpe betong selv, men vet ikke helt hva du skal lage ? Vi har testet tre varianter av betongstøping du enkelt kan lage selv.


Lage ting av betong

Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg for hva du kan trylle frem i trendy betong til hjemmet ditt. Her er noen forskjellig betongkrukker. Jeg har tenkt å lage noen store også – som jeg kan ha større planter i = mer betong , lengre tørketid og mye tyngre å løfte.


Slike krukker er dyre å kjøpe, så det er mye å spare på å lage selv. Se så fine drikkebrikker! Det er mindre klatt en du tror.


Lage ting av betong

Begynner du i dag er de ferdig tørket til selskap på lørdag. Kilde: Apieceofrainbow. Kun fantasien som stopper. Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering.


Lage ting i betong Var veldig gøy å lage blomsterpotter i betong , så det skal jeg gjøre mer, og kanskje noen lysestaker i samme. Av og til smekker den igjen så lett som ingenting, andre ganger kreves litt mer hjelp fra vær og vind. Det jo sååå stress og taste koden, når vi skal ut og inn.


Lage ting av betong

Neida, men JO faktisk. Som når du for eksempel har hendene fulle av ting eller er full av betong , maling eller annet søl og døra er klappet igjen. ALT startet med at jeg så noen lyspære knagger i betong på nettet, som jeg ville prøve å lage. Pappa hjalp til med å lirke ut av innmaten og det måtte ett par forsøk til, før jeg fikk det til. Etter at jeg da fant ut at betong er knall gøy, har det ballet litt på seg.


Bland betongen etter instruksjonen fra leverandøren. Vær nøye med å beskytte øyne, nese og munn. Deretter fyller du hele formen med betong. I fjor sommer støpte Ellea og Turbolotte masse lekkert – titt gjerne innom bloggene deres og les om prosjektene!


Flott fremgangsmåte for støping av heller laget Ellea på sin blogg. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Bestill drømmeferien med Agoda.


Den lille skålen skal du bruke 5g betong , 1ml vann og ca. Til den store skålen skal du bruke 7g betong , 1ml vann og ca. Hobbytrend er siste skrik for alle oss som liker å være kreativ og lage ting selv. Du har kanskje sett denne krakken i din Instagramfee og tenkt at “Den var fin!


Lage ting av betong

Men hvordan kan jeg enkelt lage en slik selv? Fuglebad i betong har dukket opp på flere blogger den siste tiden. Det harde materialet får en helt egen effekt i møte med det organiske mønsteret laget av store blader.


Fuglebadet, slik som dette laget av Vivian Børresen, er et fint innslag i hagen året rundt. Det går også an å bruke grener eller andre former fra naturen for å lage. Når vi har laget andre ting i betong har vi dessuten rista forma og stampa den i bordet, men det turte vi ikke med eggeskallene siden de ikke er så sterke.


Lars kom derfor på et lurt triks hvor vi pakka en barbermaskin inn i plast og brukte den for å lage små vibrasjoner utenpå egget. Se ideen til Skåler av store runde skall av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Skåler av store runde skall av betong og bestill materialene til lave prinser online her JavaScript seems to be disabled in your browser.


Avhengig av hvordan kjolen er kuttet, kan det virke i to eller tre stykker. Stryk av den overskytende betongen med et bord. Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter. Vedovner produseres også i betong.


Men du behøver ikke å gå til innkjøp av ferdige elementer om du ønsker å bruke betong hjemme. Et godt eksempel er veidekker av betong som utsettes for piggdekk. Betongstøping er enkelt og billig.


Konstruksjoner kan også fra tid til annen bli utsatt for større laster enn de er dimensjonert for å bære. Det vil i beste fall føre til oppsprekking og en begynnende nedbryting av betongen , i verste fall til at konstruksjonen kollapser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg