tirsdag 30. mai 2017

Jotun premium mur farger

Jotun premium mur farger

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun premium mur farger

JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende. Malingen er også skittavvisende. Slik får du en varig pen mur , uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade.


Jotun Premium Mur gir muren et flott, matt utseende og finnes i en rekke farger. I dette fargekartet presenterer vi utvalgte farger. Velg mellom beige og gule kulørtoner, kalde og varme gråtoner, eller hva med sortaktige rosafarger? Påfør Jotun Sopp- og algedreper iht.


Flatene må være tørre før videre behandling og pussreparasjoner må herde i min. Alle byggetekniske mangler skal utbedres før maleriarbeidet påbegynnes. Riktig farge til muren er avgjørende for en flott helhet på huset.


Systemet tillater muren å puste, samtidig som overflaten er svært vannavvisende (membranteknologi). Dette sørger for at muren holder seg tørr både fra utsiden og innenfra, og malingen holder seg pen over lang tid. LES MER OM JOTUN PREMIUM MUR, FARGER , SLIK-GJØR-DU OG PRODUKTER, HER! Vedlikehold Det er utarbeidet FDV-datablad for produktet.


Jotun premium mur farger

FDV: Forvaltning, drift og vedlikehold). Vennligst se FDV-databladet for opplysninger om vedlikehol reparasjon. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Mange velger hvit grunnmur da de synes det gir et rent uttrykk.


Men en uheldig virkning av hvitt, er at det gir huset inntrykk av å sveve over bakken. Det beste er derfor å velge en farge som har god jordkontakt, for eksempel en lys jordfarge. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. SLIK GJØR DU – ALL PUSSET MUR OG GRUNNMUR Forarbeid. TOPPSTRØK: strøk JOTUN PREMIUM MUR MALING.


Jotun premium mur farger

Vask med Jotun Kraftvask. Hvis JOTUN PREMIUM MUR FILLER er påført, er det nok med strøk JOTUN PREMIUM MUR MALING. GENERELT: Ved behov for utjevning av strukturforskjeller i underlaget og fylling av riss inntil mm benyttes JOTUN PREMIUM MUR FILLER som mellomstrøk. Må alltid overmales med JOTUN PREMIUM MUR MALING. Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger.


Foto: Jotun En rødaktig blå tone. Resultatet er et varig pent utseende uten flass og sprekker. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Ikke glem vedlikeholdet!


For et varig resultat er det viktig å holde muren tørr. Når du har valgt farge så husk å velge en maling som holder huset hvitt og lyst lenge. JOTUN OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende husmaling, spesialutviklet for hvite hus.


Les mer om OptiWhite her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg