tirsdag 16. mai 2017

Kalkgrå og bomull

La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! Tidløs fungerer til både Egghvit og. Her kunne man like den eller de fargene man syntes var finest.


En lys gråbeige tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Ta en tur innom din nærmeste forhandler som har Jotun Fargesenter og se på den vakre fargeprøven! Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Se butikkoversikt her.


Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre. Kalk – en lys gråbeige tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. De varme gråfargene kalles ofte greige. Du kan lese mer om dem i dette blogginnlegget fra laydy sin inspirasjonsblogg. Hvilke farger en maling består av kan du finne ut ved å se på NCS-koden til fargen.


Kalkgrå og bomull

Til veggene i gangen går jeg ut i fra att du ønsker en lys tone i og med det er lite dagslys her? Det er åpent inn til kjøkkenet både fra stuen og gangen. Gulvet er eikeparkett. På stuen er det lagt nye mdf-plater i farge bomull.


Vinduskarmene er malt i bomull. Taket skal males og nye lister skal kjøpes inn både på gulv og taklister. Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte. DISKRÉ Minty Breeze har blitt en stor hit.


Kanskje ikke så rart. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. Her samles gjester, og det er plass til mange! Vil gjerne beholde alle detaljer i Bomull.


Tudor En gråaktig beigetone med varme hint. Lys og lekker i uttrykket. Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad. Et fint alternativ for dem som synes Egghvit og Bomull er for gule, men heller ikke ønsker. Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine.


Solsikk skrev: Hei, er mitt første innlegg her, og er veldig forvirret! Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull , vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. Er dag til ikm, og har fått disse resultatene idag.


Anonymous poster hash:. Vi har kalk og klakgrå til bomull eggehvit,. Malingprodusenten Jotun har den siste tiden sett en klar vekst innenfor farger i interiøret. Disse er lyse farger som ikke går mot det gule. Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet.


Kalkgrå og bomull

Det fungerte rett og slett ikke! Her vist i takhøy og malt i fargen Bomull. Duse farger på soverommet. Løsningen har fremtrukket sokkel. Demping på hengsler og skuffer er standard.


Skuffene i øyen er forsynt med elektrisk åpningfunksjon. Et lett trykk, og skuffen åpner seg. Dette er en lys gråbeige farge med en rød undertone, noe som gir fargen akkurat den lille lunheten man ønsker. Unngå derimot å benytte Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk!


Kalkgrå og bomull

Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Jotun Lady har også mange gode gråfarger.


Min absolutte favoritt er den lyse gråfargen som heter Marble Light, fra Flügger. TAK OG LISTVERK Et godt fargevalg tar også hensyn til lister og tak. Når du først svinger malepenselen, vil du bli ekstra fornøyd om du også gir disse flatene et nytt strøk. Ferdigmalte detaljer har oftest hvitfargen Bomull – en gulaktig hvit tone som ikke fungerer like godt til alle veggfarger.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Og i dagslys ser den fargen lyserosa ut, så styyyygt! Så det kommer nok en tapet opp istedenfor. Men jeg er sikker på at jeg leste et sted på jotun sine sider at bomull og kalkgrå passet.


Jeg har bomull lister. Skal se om jeg finner det. Glansen i fargen er også av betydning, og nå er det matte farger vi vil ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg