torsdag 4. mai 2017

Fargetrender 2017 jotun

Fargetrender 2017 jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Global fargesjef Lisbeth Larsen forteller at Jotun legger store ressurser i utvikling av fargeresepter tilpasset de ulike LADY-malingene.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Mens Nordsjö har valgt blått og Fargerike har sett seg ut rødt som årets heteste, har Jotun gått for en større palett bestående av jordnære bruntoner og støvete nyanser av beige, rosa og gul.


Jotun viser bredde, men treffer nok heller ikke alle, da de fokuserer sterkt på dempede. Svar Vanessa fra Sukhi 11. Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge, men sprer trendene over tre paletter: Brente kryddertoner i dype rødbrune og sennepsaktige farger, en samling rosa- og grønn-nyanser samt kjølige blåtoner og kornfarger.


Bytt farger på dette rommet. Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren. De fargene man ofte forbinder med steder som Paris og Istanbul.


Fargetrender 2017 jotun

Gul- og rødbrune toner, som har et varmere preg enn det litt kalde, nordiske. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske. Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften.


Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Jotun pleier å treffe rett på trenden med sine fargepaletter, og de nye fargene som ble presentert denne uken tipper vi blir å se i mange av BoligPluss-lesernes hjem i tiden fremover.


Fargetrender 2017 jotun

Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente krydderfarger. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet.


Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Og med så mange ulike fargetrender , fra de rolige blå- og grårosa tonene, til fargesterke gul- og lillanyanser, er det virkelig noe for enhver smak. Mange kommersielle aktører kårer årets farge, og de seneste årene ser vi at valgene spriker i alle mulige retninger. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen.


Fargetrender 2017 jotun

Det er en anvendbar farge som virkelig passer inn i alle livs- og innredningstiler. DENIM DRIFT fargekode S0. Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå? Vil interiørbilde forandre seg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg