onsdag 10. mai 2017

Butinox fargekart

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Butinox har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg,. Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny fremtoning. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Scanox Meny Hovedmeny. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Mer enn et fargekart.

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Butinox Terrassebeis motvirker uttørking og oppsprekking av treverket, og gir en matt og elegant, mettet finish. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart.


På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg.


Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.

I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Butinox har alltid vært kjent for god kvalitet, men er i tillegg opptatt av helse og miljø.


Samtlige av de vannfortynnbare produktene i Butinox Interiørserien er helt løsemiddelfrie og oppfyller de strenge kravene til både EU-blomsten og Svanemerket. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere!


En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg