tirsdag 2. mai 2017

Rig tig brødboks

Rig tig brødboks

Finn laveste nettpris her. En smart og stilfull brødboks , som holder brødet ferskt i lengere tid. Brødboksen er laget av melamin. Bli den første til å omtale dette produktet.


Rig tig brødboks

Rig-Tig brødboks Oppbevar brødet ditt i den stilige brødboksen designet av Markus Jehs og Jürgen Laub for det danske varemerket Rig - Tig by Stelton. RIG-TIG BRØDBOKS HVIT. Gratis frakt over 5kr. Stelton brødboks er flott og se på, samtidig som den tar godt vare på brødet.


Stelton sin Rig-Tig brødboks er produsert i bambus-melamin. Stelton BOX-IT brødboks i Rig - Tig serien er designet av de tyske designerne Markus Jehs og Jürgen Laub. Dette er melamin tilsatt naturlige bambusfibre.


Lokket er laget i ren bambus. Uten BPA og phtalater. Smørboksen matcher Rig - Tig BOX-IT smørboks. Kjøp Rig tig brødboks på Kelkoo. Se beste pris på Stelton Rig - Tig Box-It.


Rig - Tig vil redusere miljøutslipp ved å minimere ressurser der det er mulig. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Hvit, Svart, Grå, Natur, Tre, Melamin,. Vi har den optimale sveise eller skjærepistolen til alle materialer.


En brødboks skal dekke en rekke behov. Den smarte og stilfulde brødkasse passer i de. For det første skal den ta godt vare på brødet. Samtidig skal den være praktisk i bruk, og ta seg godt ut på kjøkkenbenken.


Boksen er lavet af melamin og har et dejligt låg lavet af bambus, som også fungerer som et praktisk skærebræt. Rig Tig Stelton SALG på nett! Alltid gode tilbud og rabatter. RIG - TIG by Stelton. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Rig tig brødboks

Sammenlign pris på brødboks. Legg til i liste Tomt på lager. Vis liste over alle byer. Fire gode grunner til å velge et produkt fra RIK- TIG ! Christmas Deals: på nesten alt ved kjøp over 4kr! Den passer de fleste størrelser.


Kesper-brødboksen er laget av melamin og bambus, hvor lokket også er et skjærebrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg