torsdag 31. august 2017

Arabia mummi krus

Arabia mummi krus

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Jeg skal forsøke å holde oversikten oppdatert så godt det lar seg gjøre.


Arabia mummi krus

Setter også gjerne pris på tips om nye kopper, enten i kommentarene under, eller på epost! Ikke medlem 24- 12-Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Tilgjengelig i ulike farger med ulike karakterer.


Mange av krusene har en matchende skål i samme farge og med samme motiv! Vanlig pris: kr 1900. Special Price kr 1615. La Tove Janssons fortryllende verden flytte inn i kjøkkenet! Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Arabia mummi krus

Krus Kjærlighet cl. Mummitrollet og vennene hans. Kjøp på nett og få rask levering. Tufsla og Vifsla er to små figurer som gjemmer den store Kongerubinen i sin koffert. De har utviklet et eget språk som andre har problemer med å forstå.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Finn laveste nettpris her. Designet av Tove Slotte.


Arabia mummi krus

Dette kruset er laget av porselen og har et trykt bilde på utsiden basert på Tove Janssons originale bilder. Les tester og omtaler før du kjøper. MUMMI KRUS 3L VENNSKAP. Bli den første til å omtale dette produktet. Alle nye motiver har sin fortelling, som vi gladelig deler med deg i butikkene.


Produktene er ildfaste, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og. Gratis frakt over 5kr. En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Sniff er glad i alt som skinner. Koppene med motiv fra Tove Janssons fortellinger kommer i en rekke ulike design.


Sammenlign tilbud fra Arabia. Snorkfrøkenen og Mumitrolden er så vilde med hinanden. Og en dag bliver de kærester. Mumitroldene er skabt af deTove Jansson, som er finsk forfatter og tegner.


Mumi by Arabia fremstiller bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg