fredag 25. august 2017

Grønne planter ute

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Trives godt ute om sommeren.


Få en trendy terrasse med grønne planter gode grunner til å ha grønne planter på terrassen: de er trendy, lettstelte og du kan ta de med inn på vinteren.

Få grønne fingre med oss. Hageplanter er flerårige planter som kommer igjen år etter år og blir finere for hvert år. Uansett hva slags hage eller uterom du har kan hageplanter brukes og våre kunnskapsrike gartnere hjelper deg gjerne med en enkel hageskisse og valg av hageplanter som passer for deg.


Dette er en vintergrønn plante som egner seg fint som markdekker. Den har i tillegg dekorative bær hele vinteren gjennom, noe som gir en vakker kontrast til det grønne og brune man ellers ofte har i hagen. Kanskje kan du plukke noen kvaster av denne, for å pynte til vinterens selskapeligheter?


Eviggrønne planter og busker, vekster med fargerik bark, eller grener, røde bær – mulighetene er mange, bare du vet hva du skal lete etter. Og med det får du her en rekke tips til vekster som kan friske opp hagen din. Under de to avsnittene har Bjørnhild Fjeld fra den utmerkede hagebloggen spirea.

Alle planter trenger vann og det er kanskje det som skaper størst problemer. Sats for fullt på planter , og velg gjerne noen store, skulpturelle versjoner som gir ekstra liv og farge. Det er utrolig flott å se på, og det er veldig deilig å sitte i sofaen omgitt av grønne planter mens vinteren rusker ute.


Jakt på store planter på hagesentrene, eller juks deg til litt grønt i høyden med en pidestall eller flere. Derfor har vi nå laget en liste over planter som elsker å bli oversett, glemt og husket på sånn av og til - og som til gjengjeld fyller stua med grønn trivsel. Noen planter har lett for å gi kontaktallergisk eksem.


Mange grønne planter kan ta opp i seg CO og noen grønne planter absorberer også enkelte andre kjemiske agens fra stueluft. Det skal store mengder planter til for at gassopptaket skal monne. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Du må bare velge riktige planter. Men det er noen feller du bør unngå når det kommer til grønne stueplanter. Plante -fellene du kan styre unna. Du kan enkelt lære hvordan du unngår å ta livet av dine grønne vekster.


De grønne stueplantene er mer tolerante mot tørke, men de vil gjerne slippe å tørke så mye at bladene henger. Da vil røttene vokse nedover og utnytte hele potta, noe som vil gjøre at planten tåler tørke bedre. Skal planten ompottes er det best å bruke sandblandet jord.


Men hva planter blomster-eksperten selv ute ? Alltid populære Buxbom kan klippes i ulike former og er alltid like grønn og frisk.

Hos Europris har vi alltid et utvalg av friske blomster og planter til ulike anledninger. En bukett friske blomster er den perfekte vertinnegaven og settes alltid stor pris på. Blomster og planter setter også deilig farge på omgivelsene – både ute og inne! Vi forteller deg hvilke planter som overlever vinteren og hvordan du best bevarer dem.


Hvilke blomster tåler å stå ute ? Sjekk herdigheten på plantene før du kjøper dem, jo høyere på herdighetsskalaen, jo tøffere er planten ovenfor kulde, vind og andre klimatiske utfordringer. Har du svartlus på blomstene, er det ofte systemisk gift som må til. Men har du grønne lus kan du velge et snillere alternativ.


Middelet kan også virke på de svarte lusene, men da er ikke resultatet like sikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg