torsdag 10. august 2017

Bilshampo til skumkanon

Våre produkter holder høyeste kvalitet og er spesielt tilpasset norske forhold. Sammenlign pris med oss! Produkter til bilpleie er stadig i utvikling, det samme er vårt produktsortiment.


Vi er stadig på utkikk, samt tester nye produkter for å tilby våre kunder det beste på markedet innen bilpleie til en rimelig pris. Velkommen til nettbutikken AUTODUDE! WashKing Skumkanon med kobling til Kärcher proff 3. Derfor anbefales det heller å anskaffe seg en skumkanon. Da går jobben raskere, og du får mer trykk i vasken, uten at du trenger å slite deg ut. Uansett om du velger den tradisjonelle bøttevasken, eller går til innkjøp av skumkanon , så er det viktigste at du vet hvordan du blander bilshampo.


Her har vi funnet produkter som koster fra kroner literen og helt opp til 2kroner. Om vi videre ser på hvilken dosering som anbefales på flaskene, alt fra en hette på ml til dl, har vi også kommet fram til en cirkapris på hver vask - om vi forutsetter at du bruker en bøtte vann på liter. Da er den mottatt og testet. Må nok gå til innkjøp av en skumkanon , da jeg ikke fikk helt til justering av K4`s egen blandefunksjon, men det er litt av moroa. Uansett mener jeg, siden dette er første gang jeg bruker jålesåpe at maken til resultat har jeg aldri sett.


Bilshampo til skumkanon

Ferro-beten brukte jeg til å rense bolt, de ble nesten som ny. Knallbra produkt, men nok om det. Sommertid er tiden da flest nordmenn vasker bilen jevnlig, men vet du hvilken bilshampo du skal velge? Det finnes et hav å velge mellom, derfor snakket vi med Bjørn-Aage Bredal hos Bilpleiekongen for å høre hvilken shampo han foretrekker til sommervask av bilen.


Det har ikke vært lett i denne testen. Bilshampo også kalt bilsåpe, hva er best? Første gang med skumkanon hmsilset Hans. Unsubscribe from hmsilset Hans? At skumkanon er kommet for å bli er vel utenfor enhver tvil, og alle de testede produktene vil helt sikkert gjøre en god jobb for deg og din bil.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vårt mål er å være den største nettbutikken i Norge innen bilpleieprodukter, både når det gjelder utvalg og pris.


Vi gjør store innkjøp direkte fra produsentene, og dette sammen med gode rutiner gjør at vi kan selge produktene til en lavere pris enn våre konkurrenter. Vi trenger ingen prisgaranti, fordi vi vet vi er billigst! Det er ekstra moro å vaske bilen når det skummer skikkelig.


Når det i tillegg lukter som kirsebær er det en ren fornøyelse. Shampooen etterlater en ren overflate uten skjolder og striper, og har en perlende finish. Spesielt godt egnet til bøttevask, men kan også brukes i skumanlegg.


Foaming Car Wash er en brukervennlig pH-nøytral skumvask. En høyt skummende bilsjampo som primært er beregnet å legges med skumkanon. Sonax Xtreme Rich Foam Shampoo kan også brukes rett i bøtta for å få rikelig med skum og god glid til berøringsvasken. Den er alkalisk og har en rensing og glanseffekt. Det perfekte produktet for å rense bilen raskt og enkelt.


Bilshampo til skumkanon

Er voks og silikon fri. Passer til alle IPC Foma og Care sine høytrykksvaskere med Mgjenge. Denne gjør det meget enkelt å skifte mellom vaskelanse, turbodyse og skumpålegger. Skumkanonen i settet passer perfekt til pålegging av alkaliske vaskemidler, slik som bilshampo ,høytrykksvask, etc. Et passord vil bli sendt til din e-postadresse.


Meld deg på vårt nyhetsbrev Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our personvernregler. Denne såpen egner seg til alle utvendige rengjøringsoppgaver på bil, og kan brukes til rengjøring uten av sensitive chromedetaljer som listverk og rail tar skade av det. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna. Jif bilshampo - Suveren såpe til knallpris - Tester - Detailers Club.


Bilshampo til skumkanon

Det fulle navnet denne har er: Jif Professional bilshampo. Felleskjøpet nettbutikk - Jif Prof. Vi har funnet vår favoritt!


Bilthamber autofoam, jiff bilshampo , CG Maxi sudsosv er anerkjente og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg