onsdag 23. august 2017

Pynte bord konfirmasjon

Stort utvalg av dekorasjoner og snittblomster. Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her! Alt du Trenger og Lynrask Levering!

Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen.


Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon.


Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler.

Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Frodig bord med naturmaterialer – vilt og vakkert! BORDDEKKINGSTIPS: Mens høstmørket omslutter oss og vinden hyler utenfor, skal måltidet nytes sammen med gode venner. Dette er et bord du kan forberede i god tid før gjestene kommer, slik at du kan fokusere på matlagingen. Lag en annerledes bordløper av mose, fylt med gresskar og kastanjer.


Pynte til konfirmasjon for en gutt. I helgen ble eldstemann konfirmert:) og han er en gutt som vet hva han vil. Fargene valgte han selv, det var svart, hvit og.


Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop! Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Med hjelp fra jentene i eventbyrået You Only Live Once (Yolo) event har TV Hjelper deg også sjekket om det er mulig å pynte festbordet til ca 5kroner.


Med bordpynt fra Nille og Europris har Martine Berg Sandstad og Marie Helene Skadsheim pyntet to forskjellige bord i to stilarter. Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert. Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser.

Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen. Jeg synes det er hyggelig å pynte til 17. Vi pleier også å gjøre det litt ekstra fint ute ved å bruke små barneflagg i buskene og kanskje litt sløyfebånd rundt en potte eller to.


Hva slags type pynt foretrekker du – tradisjonell eller trendy? Snart er det konfirmasjon igjen og den morsomste delen er å pynte bordet. Jeg har valgt farger i hvitt, sort, sølv og lys lilla. Litt usikker på lys lilla til en gutt.


Skal du dekke et festbor vil du få mange gode tips på vårt nettste Inspirasjon, lenker til nettbutikker med bordpynt og mye mer. Nøtter, pepperkakeformer, frukt og andre ting du finner i skapet er også fint å pynte med. Spre det du vil utover bordet like tilfeldig som på bildet under.


Da sparer du deg ihvertfall for mye tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg