mandag 28. august 2017

Blått soverom

Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. Vi i Jotun har laget mange forskjellige blåfarger gjennom tidene slik at du kan finne den som passer til nettopp deg og ditt hjem. For blått er ikke blått , – det finnes et hav av vakre blåtoner tilgjengelig.


Vi har alt fra støvede pasteller, klare blåtoner, energiske turkistoner, kvikke kulørte blåtoner og dype blågrønne nyanser.

For at en blåfarge skal fungere godt på en veggflate må den være tilpasset nettopp dette, derfor ser vi sjeldent de mest kulørsterke knallblå tonene på vegg. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Nytt soverom på 1-2-3! Jamie Oliver skål, 1kr. Vase i gjenbruksglass, 2kr, og Isabelle karaffel, kr, Bohus.

Mer interiørinspirasjon finner du her! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Fascinasjonen for blått har mange teorier, den blå himmelen, det blå havet som vi alltid har omgitt oss med.


Dens beroligende effekt appellerer til oss mennesker, forteller hun. I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens minste soverom ,. Sov godt på et soverom i blått. Blåmalte vegger gir god søvn, og vi liker den graderte effekten denne veggen er malt i her. Nattbordet en huske som er laget selv,.


Og er hverken blått eller grønt favoritter, trenger du ikke kjøre på med samme farge over hele rommet for å redde nattesøvnen. Det holder med én vegg, eller du kan prøve med sengetøy i disse fargene. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus. Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge­sette rommet. Blått er en kald farge.


Mange vil ha det blått på soverommet. Trestavs hvitvasket eikeparkett er standard gulv i alle oppholdsrom og soverom. Bl farge som minner om nettopp en kveldshimmel, og eller Jotun Deco Blue Og det er nettopp derfor kalkmalingen Jotun Lady Minerals har blitt s populr.

Om du nsker enda mer farge p kommer bltt soverom mer og mer, og da 28. Den blå fargen fører tankene til himmel og hav, og oppleves som beroligende og lindrende. I blå miljøer senkes pulsen, blodtrykket minker, og i et blått soverom sover vi i snitt timer og minutter, ifølge en amerikansk undersøkelse. Det er den fargen som er best likt i verden.


FEATURED Latest Soverom. Mørke vegger på soverom , Hvordan dekorere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg