onsdag 9. august 2017

Notatbøker i skinn

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Spar mye på vårt store utvalg Notatbøker Skrivebøker Protokoller og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask. Hei – og takk for hyggelig kommentar til notatbøker i skinn.


Innlegget inneholder TO ulike bøker, begge med 90gr, gultonet papir. A 2sider kr 700.

Jeg kan lage bok i akkurat den størrelse og antall sider du vil. Innafor noen rammer sjølsagt). Leitz tilbyr en rekke ulike notatbøker , slik at du kan finne den som passer perfekt til dine behov, uansett hvor og hva du skal. Uansett oppgave og hvor du jobber, sørg for at det bli en godt utført jobb.


Ved bruk av våre planleggere og dagbøker innbundet i glatt skinn trenger du ikke å bekymre deg for å glemme alle de viktige avtalene. Du kan velge mellom linjeplanleggere, ukeplanleggere eller bordplanleggere alt ettersom hva du selv foretrekker. Små hendige notatbøker basert på en type som ble utprøvd litt tidligere: Teddy Tango.


Wintan er en slags skinnimitasjon.

Den er tynn, men temmelig slitesterk. Hos Tanum finner du notatbøker , dagbøker, kalendere og andre skrivesaker fra blant annet Moleskine og Chronicle books. Sett med notatbøker i ulike farger, 1x 2mm, ark, gsm. Notatboken har farget innsats med blanke ark. Ekslusive notatbøker med skinnomslag.


Leveres i brun, rød og grønn (vi legger ut flere farger snart). Mykt deilig skinn med flotte detaljer. Du kan få preget inn firmanavn eller navn (maks bokstaver), samt stjernetegn eller dyret i det året du er født (se bilder).


Det er mulig å skreddersy omslagene på innsiden og utsiden. Hold orden på dine bankkort med en praktisk og stilig kortholder fra Montblanc. En kortholder i skinn er den perfekte gave for mannen som har alt. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Finn ditt favorittarmbånd i skinn her. Coverene leveres med bok i topp. Håndtak i skinn passer til de aller fleste kjøkken- og garderobeskap. Skinncover med notatbok.


Også tøffe på et baderomsmøbel samt en kommode! Man velger om man bruker eller skruer.

Håndtaket er det samme, følger med skruer per håndtak. Kalenderboka som denne leveres med er utbyttbar. Refill til coveret er både. Ta kontakt for flere bilder og flere varianter.


Vi fører også fra tid til annen skinn fra norsk dalasau. Vil du ha spesielle størrelser, typer eller farger, prøver vi å få tak i det til deg. Hold visittkortene dine intakte med denne visittkortholderen i skinn av høy kvalitet!


Den magnetiske metallåsen sørger for at kortene ikke faller ut. Gi et førsteinntrykk som varer, og sørg for stilig oppbevaring av kortene dine neste gang du treffer folk i jobbsammenheng!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg