fredag 4. august 2017

Dekorasjon soverom

Dekorasjon og interiør til hjemmet. Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale elementene, men det er med de små interiør- og dekorproduktene du gir hjemmet personlighet. Med dekorative varer kan du forandre stemningen i et rom, uten at det koster en formue. Dette rommet er ikke bare ment til vår hvile, men representerer vår mest intime og personlige sted i huset.


Soverommet gjenspeiler din smak og stil i dekorasjon , så når du velger møbler og tilbehør til soverommet , må du vurdere flere viktige aspekter, som for eksempel, dekorasjonstilen, materialer, farger og lys.

Alle typer dekorasjon for pynt og praktisk bruk. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser.


Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. LENE INTERIØR er en møbel og interiørbutikk som ligger på BREITORGET, STAVANGER og på KVADRAT KJØPESENTER, SANDNES Vi fører merker som Riviera Maison. I dag deler vi med deg noen eksempler på soverom fra Skandinavisk dekorasjon som varierer mellom elegante, klassiske eller moderne stiler. Disse soverommene har alle en unik og fengslende sjarm.


Hos oss finner du et stort utvalg av dekorasjon , tilbehør og pynt til alle rom.

Ja til og med julepynt, innpakningspapir og gavepapir. Du finner forskjellige innredningsdetaljer å pynte opp me enten om det er på badet eller i stua. Blomster på soverommet. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten.


Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor. Flotte bånd med sesonginspirerte dekorasjoner kan pynte opp blomsterpotter og gardiner. En lyslenke på batterier kan danderes rundt en dekorasjon på spisebordet eller rundt en plante på gulvet, uten at man trenger å plugge den i veggen. Det er plass til flotte dekorasjoner i vinduskarmen, på peishylla eller blant bøkene i bokhylla.


Hva om du bestemmer deg for å sette opp. Kommer i flere forskjellige farger. Tvert imot kan en liten soverommet ser veldig behagelig og hyggelig hvis dekorert riktig.


Lynet, møbler, fargevalget og sengetøy må velges med omhu for å gjøre en liten plass ser større og koselig. Les følgende linjer for å finne ut noen interessante dekorasjon tips for små soverom. Den klassiske skandinaviske designen plasserte. Inspirasjon til soverom.


Aldri har utvalget av luksuriøst sengetøy og andre lekre tekstiler til soverommet vært større! Vi har satt sammen flotte interiørforslag i mange forskjellige stiler slik at du kan finne inspirasjon til soverom. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg