torsdag 3. august 2017

Jotun beis inne

Jotun beis inne

På utkikk etter jotun beis inne? I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket. Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk.


I det nye LADY Pure Nature interiørbeis-fargekartet finner du naturlige vakre farger, som passer både til hytta og hjemmet. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Jotun deler ut billetter.


Jotun beis inne

Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og den tørker hurtig. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Det er fort gjort å beise seg inn i et hjørne. Vær nøye med å begynne innerst og beise deg utover.


Begynner du på feil ste kan du plutselig finne deg selv fanget i et hjørne… som mange har gjort før deg! Se hvordan du beiser terrassen på halve tiden og les om hvor snart en ny terrasse kan beises. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Bruk en pensel som er lik bredden på panelbordene.


Gode forbredelser er viktig for å få best mulig resultat. For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Beis med ekstra lang holdbarhet. PENSEL SKRÅ ULTIMATE 35MM PRESISJON INNE Jordan Tilgjengelig i butikker. Gjør prøveoppstrøk for å se om fargen er den man ønsker.


Jotun beis inne

To strøk gir bedre beskyttelse mot gulning og gir sterkere fargevirkning. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg